Diskusie - 1039. stránka fóra
1
Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme
Prosim kto ma znou skusenosti stoji za to ? Otvor fórum »
4. 4. 2016 21:03
2
Odborné slová, prírovnania, príslovia
BRAINSTORMING-napíšte hneď prvé čo Vám napadne Mne sa páčia slová bontón, nóbl, Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije... Otvor fórum »
4. 4. 2016 20:59ROYAL IMAGE COMPANY
http://kosice. korzar. sme. sk/c/8162787/klientom-sluboval-pracu-v-modelingu-vyberal-zalohy-kariery-sa-nedockali. html , firma ma nove meno ROYAL IMAGE COMPANY , kde vystupuje JOZEF W. ako prokura . zdielajte pre vystrahu ostatnym ! Otvor fórum »
4. 4. 2016 20:26
20
Otváranie črievka
Aký spôsob načatia balenia preferujete pri potravinách, dodávaných v črievku? (paštéty, syry a pod. ) Stala sa vám už nejaká nehoda pri jeho otváraní? Otvor fórum »
4. 4. 2016 18:30
6
Nedostatok miesta v mobile
zdravím, neviete tu niekto prečo mi píše že mám nedostatok miesta v telefóne ked som vymazala všetky fotky, videá, hudbu... proste všetko ostali mi tam iba 3 aplikácie... messenger, clean master a AVG. Mobil má... Otvor fórum »
4. 4. 2016 16:14
10
Filipko škôlkar - nová hra
Ahojte Pokiaľ máte doma detičky v predškolskom veku, tak vrelo odporúčam novú hru Filipko škôlkar:Web: http://www. filipko. me. ht/ Je možné to inštalovať na notebook, aj do Androidu, teda mobily a tablety. Je... Otvor fórum »
4. 4. 2016 15:58
5
Protein s Kreatinom
Možem brať kreatin pred treningom a obyčajny protein po treningu ? Dik Otvor fórum »
4. 4. 2016 15:52
6
Internetová stránka
Ahojte, je tu niekto zdatný v počítačoch? Potrebovala by som zmeniť text stránky tak, aby vždy keď ju zapnem ukázalo ten opravený text. Otvor fórum »
4. 4. 2016 15:39
9
10
Automatické uloženie súboru z webu
Čaute, chcem sa spytat, ci existuje nejaky kod na to, aby sa napriklad textovy subor(alebo iny) nespustal v prehliadaci, ani sa neukladal do docasnych suborov, ale rovno ked na wstranke tuknem na tento subor vyskoci... Otvor fórum »
4. 4. 2016 13:49
4
Ihlicnaty les v BA
Kde v Bratislave najdem pokojný a ľahko prístupný ihličnatý les? Byvam v dubravke dakde blizko Otvor fórum »
4. 4. 2016 13:11
6
Cvičenie každý deň
Pár rokov som malkaždý deň tréning, bol som v reprezentačnom výbere. Skončil som kvôli zdraviu. Nemám ani motiváciu vypracovať postavu. Po škole vždy cvičím 10 min. cviky na brucho a 20 min. s 5kg jednoručkami lebo sa mi... Otvor fórum »
4. 4. 2016 13:07
5
Hlasovanie :P
Ahoj najde sa nejaka dobra dusa ktora by prispela hlasom do sutaze ? :D Ak hei tak TS. Dik ) :) Otvor fórum »
4. 4. 2016 11:56
17
Hobbies
Aké sú vaše hlavné hobby a čo robíte len tak, keď sa nudíte? PS. Ja mám auto, posilku a teraz ked je tak pekne vonku tak aj tak mam dostatok casu a neviem co mam robit.... Otvor fórum »
4. 4. 2016 11:00
31
Týždeň bez cukru
Ahojte, už je to týždeň čo som naposledy jedla cukor ( v podobe sladkostí, sladených nápojov, ..) 1. deň bol asi najťažší ale potom to šlo čoraz lahšie :) Zaujíma ma ako dlho ste vy vydržali bez cukru? :) Otvor fórum »
4. 4. 2016 07:25
5
Blog ?
Ahojte napíšete mi prosím sedliackym rozumom aby som to pochopil v krátkosti čo je to BLOG :D stale tomu nechápem, ... o čom je blog ? Da sa tam písať npr aj príbehy vymyslene "zombie katastrofu atd?"príklad... Otvor fórum »
3. 4. 2016 23:53