Diskusie - 1006. stránka fóra
2
Hokej live prenos zo zahraničia
Ahojte, máte nejaké overené stránky na sledovanie majstrovstiev príp. nejaký proxy server aby to šlo cez rtvs?:) Otvor fórum »
7. 5. 2016 11:23
11
Páčila sa vám Budapešť?
Kde by ste ju zaradili v porovnaní s Viednou a Prahou? Otvor fórum »
7. 5. 2016 08:42
51
Preferujete určitý žáner hudby ?
Máte jeden jediný určitý štýl hudby ktorý preferujete ? Ja som to nikdy nemala nejak zaradené, páčia sa mi rôzne veci a dosť ma zarazí keď sa ma niekto spýta, čo počúvam... v tej chvíli mi napadne niekoľko... Otvor fórum »
6. 5. 2016 21:18
28
Ako nosis rozpustene vlasy (pre dievcata)
- cesticka na stred, vlasy na ociach
- cesticka na stred, vlasy zalozene za usami
- cesticka na boku, vlasy na ociach
Ďalšie možnosti »
6. 5. 2016 19:13- cesticka na stred, vlasy zalozene za usami
- cesticka na boku, vlasy na ociach
Ďalšie možnosti »
3
Skusenosti s reklamaciami u operatora?
Caute, mam otazocku. Reklamoval som teraz XPERIU M4 Aqua vodotesna). Pokazil sa mi na nej port na jack a po vylete v bazene mi asi 3 dni nesiel reprak. Po tyzdni mi pravdepodobne dali novy kus,... Otvor fórum »
6. 5. 2016 17:37
18
Zvuk
Ahojte, otazka na niekoho kto je viac ako bežný užívatel notebookov. Kupila som si novy book ale zvuk ma ako z hrnca. V nastaveniach som nenasla ako to prehodit. Nie je tu... Otvor fórum »
6. 5. 2016 12:58
9
Pomozte mi najst taku pesnicku
Je to nejaky americky song dost stary, ide o rap a spievaju tam take deti, je to take melodické Otvor fórum »
6. 5. 2016 11:49
43
Baví Vás práca ?
Ahojte, baví vas zamestnanie ktore robite ?, myslim napln prace, a ako ste spokojny s kolegami ? :) Otvor fórum »
6. 5. 2016 07:31
8
Pokuta za torrenty
Cus, tak som bol na internete a nasiel som tam prispevok od typka z nemecka, ktory udajne dostal pokutu za stahovanie/seedovanie torrentov. Lenze to bolo v nemecku a celkom by ma zaujimalo, robi sa to aj... Otvor fórum »
5. 5. 2016 22:15
9
Zarastajúce chlpky
ľudia už som zúfala a ak sa tu nájde niekto kto mal taký istý problém a podarilo sa mu ho vyriešiť budem do smrti vďačná. Mám nenormálne citlivú pokožku na nohách po oholení, NENORMálne mi zarastajú chlpky, ... Otvor fórum »
5. 5. 2016 22:13
23
Deň matiek
8. 5. 2016 bude deň matiek. Chystáte sa to nejako osláviť? Alebo chystáte svojim mamám nejaké prekvapenie? Ak áno aké, ak nie prečo. Otvor fórum »
5. 5. 2016 21:08
17
Budúcnosť knihy
Kniha ako produkt z papiera bude na ústupe voči el. formám stále viac, alebo si zachová rozšírenie a počty? Je papierová kniha ekologickejšia ako el. formy a el. formy ekonomickejšie? Myslíte si, že zaniknú papierové... Otvor fórum »
5. 5. 2016 20:28
2
Zdravotnícky záchranár Brno
Hlásim sa na vyššie spomínaný obor a potreboval by som nejak pomôcť ohľadne príjmačiek. Fyzičky som spravil ale bojím sa tým písomných. Má niekto info o testoch, otázkach alebo čokoľvek čo by pomohlo? Ďakujem Otvor fórum »
5. 5. 2016 20:14
17
Ako bojujete proti unave?
Vzdy ked v praci vypijem energy drinkov tak po par hodinach na mna pride taky utlm a mam chut ist spat (ziiiv) myslenie sa mi spomali a nechce sa mi uz nic robit. Napriklad teraz. Co vtedy? Ako... Otvor fórum »
5. 5. 2016 20:02