Diskusie - 1002. stránka fóra
35
Aké zviera by ste chceli mať ale nemôžete?
Téma je jasná. Myslím tým živočíchov, ktoré sa bežne nechovajú (napr. slon, medved, lienka, ) Môj názor - PANDAAA Otvor fórum »
12. 5. 2016 17:10
6
Kúpele
Ahojte, nájde sa tu niekto kto už bol v kúpeloch Turčianske Teplice? A vedel by zodpovedať niektoré z mojich otázok? :D Otvor fórum »
12. 5. 2016 14:36
20
Akú banku ? (bežný učet)
Kedže po štúdia v CZ začnem (o mesiac) pracovať na SVK, chcem si založiť bežný bankový účet. Budem využívať kartu (platby občas nejaký výber) a internet banking. Akú banku by ste doporučili a... Otvor fórum »
12. 5. 2016 12:11
10
Soplík
Nedávno som bola chorá a nedalo mi neskontrolovať farbu soplíka v servítke po vysmrkaní. Ako postupovala moja chorôbka sa menila aj jeho farba a konzistencia. Aké soplíky máte vy najčastejšie?? Ja asi bledozelenkavé....... . Otvor fórum »
12. 5. 2016 08:21
53
Kompliment od neznámeho
Dievky, stáva sa vám, že vás na ulici či v dopravnom prostriedku osloví neznámy chalan s tým, že vám zloží nejakú poklonu? A napríklad len tak, že hneď potom si ide ďalej po svojom a nemá... Otvor fórum »
11. 5. 2016 21:45
13
Obrázok
Ľudia nevie mi do komentu niekto hodiť ten obrázok na ktorom je napísane nieco v zmysle ze žena sa ma správať v spoločnosti ako dáma a v posteli ako Stetka alebo neviem co tam je presne Otvor fórum »
11. 5. 2016 21:36
9
Ktora moznost je lepsia : Masarykova, VSE, Rok volno?
no takto, rozhodujem sa medzi Masarykovou a VSE.. Masarykovu pre to, lebo ma lepsie meno a je lepsie hodnotena.. Ale VSE je v prahe, takze by bolo lahsie si najst pracu, popripade staz v nejakej firme,... Otvor fórum »
11. 5. 2016 20:09
9
MBank opat rozdava 20/25 eur
Ak mas ucet v mBanku, odporuc ho znamym (musia zadat tvoje tel cislo) a za kazdeho dostanes ZADARMO 25 eur a tvoj znamy 20. Viac info http://www. mbank. sk/promotion/mklub-3-2016/ Uz som... Otvor fórum »
11. 5. 2016 18:59
34
Čo bolo pred Vesmírom a Veľkým treskom?
Niečo muselo dať veci do pohybu ... nejaká reakcia, ktorá spustila vznik vesmíru. Navyše vesmír musel byť v niečom ďalšom alebo nie? Ako môže niečo vzniknúť z ničoho? Odniekiaľ sa to muselo vziať ... otázkou je... Otvor fórum »
11. 5. 2016 18:37Veterinárna škola Košice a Nitra
Ahoj, podal som si prihlášku na 2 stredné veterinárne školy - Košice a Nitra, v Nitre som na príjmačkách už bol a zajtra idem do Košíc. Chcel by som sa spýtať či je niekto na týchto školách,... Otvor fórum »
11. 5. 2016 18:28
34
Zle mi je v aute
Ahojte potrebujem pomoc, vždy keď chodíme autom na nejaké dlhšie vzdialenosti, tak po 20 minútach mi začne v aute vbyť zle. Neviem či to je tým, že v aute je nedostatok vonkajšieho vzduchu ald tým to... Otvor fórum »
11. 5. 2016 17:06
14
Konštitučná alebo parlamentná ?
robim referát a v jednom zdroji mi dáva že Spojené kráľovstvo je konštitučná v druhom že parlamentná a učebnici že konštitučná znamená parlamentná ? pomôžte mi prosím bo ja som taký jeleň hlavatý autom zrazený z toho Otvor fórum »
11. 5. 2016 15:44
17
Čo robit ?
Ahojte, potrebujem radu lebo som uz zúfalá... Paci sa mi jeden chalan, pise mi, v skole sa zdravíme a usmievame po sebe ale je iný, iný ako ostatní.. Bohužiaľ sme sa este nerozprávali a chcela by som... Otvor fórum »
11. 5. 2016 15:31Vodičák na Puch (motocykel)
Dobrý deň. Prednedávnom som si kúpil Pucha. Pre tých, čo nevedia, je to také niečo ako babeta (má to pedále..) má svetlá, brzdy a všetko, ale nemá TP a ja nemám ani VP. Myslíte, že bude problém, ak s tým... Otvor fórum »
11. 5. 2016 14:51Marketingové procesy
Ahojte, je tu niekto, kto vie vytvoriť mapu procesov? Otvor fórum »
11. 5. 2016 12:51