Minulá časť


Večer som bola v bare a zapíjala som všetky zmiešané pocity. Nerozumela som tomu. Čo sa stalo? Naštval sa fakt len kvôli tomu lístku alebo kvôli Dávidovi? Žeby bol niečo zistil? Dávida poznalo veľa ľudí, stačilo sa opýtať len tých správnych. A ešte tých správnejších na mňa. S Dávidom som bola úzko spätá. Zoznámili sme sa na jednom koncerte, kam ma zobral Stano. Bol to milý chalan a vybavil mi vstup, lebo Stano sa mi niekam vyparil. Boli sme vtedy trošku pohádaní, lebo som mala podozrenie, že má niečo s jednou štetkou. Hoci mi neochvejne tvrdil, že to nie je pravda a jeho kumpáni ho kryli tiež, ja som si húdla svoje. Po čase začal ignorovať moje poznámky a to ma štvalo ešte viac. Začala som k nemu byť skutočne odporná a provokovala ho. Vedela som, že je majetnícky, tak som začala flirtovať s Mattom. Moja chyba, teraz sa ho nemôžem zbaviť. Stano sa naštval a začal si moju pozornosť získavať násilne. Teda, že ma všade vodil za ruku a nespustil ma z očí. Bozkával ma tiež inak. Akosi hrubo, no mne to nevadilo. Chcela som si ho k sebe pripútať tak, že by som bola preňho jediná. Keď to po čase prestalo zaberať, musela som vymyslieť niečo nové. A Dávid mi prišiel vhod. Stano ho nepoznal, čo zvyšovalo moju zákernosť.

V ten večer si ma Stano nevšímal. Bola tam aj ona, takže moja teória sa viac-menej potvrdila. Všemožne som sa snažila udržiavať jeho pozornosť, no potom som to vzdala. V tej chvíli som zbadala pri pulte Dávida. Naštvane som sa postavila a zamierila k nemu. Stano si všimol pohyb a snažil sa chytiť ma za ruku.
-Kris!- vytrhla som sa mu a ignorovala ho.
Zoznámila som sa s Dávidom a on ma zobral do backstage-u. Mohla som šípiť ako Stano bude zúriť, keď ma viac nebude mať na očiach.
Dávid ma zaviedol do nejakej miestnosti, zrejme to bola šatňa alebo niečo také, lebo tam bol gauč, stolík a chladnička. Povedal mi nech si sadnem a že mi donesie pivo. Zvalila som sa na gauč a nohy si vyložila na stôl. On zatiaľ doniesol plechovky a jednu z nich mi podal. Štrngli sme si a napili sa. Kecalo sa tu omnoho príjemnejšie, ako v tom hluku vonku. Zaujímavé bolo, že sme mali toho veľa spoločného a hoci sme sa len spoznali, dôverovala som mu. Začal ma priťahovať a viditeľne aj ja jeho. Takže po chvíli som mala jeho ruku na kolene a potom vyššie a vyššie... Vtedy mi dotyky nevadili, skôr ma vzrušovali. Takmer sme sa pobozkali, no to dnu už vrazil Stano. Zahrešila som. Zúrivo na mňa pozrel a zamieril rovno ku mne. Schytil ma za ruku a vytiahol z gauča na nohy. Provokatívne som poďakovala Dávidovi za pivo, ale to som už bola na chodbe a môj milovaný ma ťahal von. Keď sme vyšli z podniku, chalani na nás už čakali. Zvedavo na mňa pozreli. Stano sa mi konečne pozrel do očí a ja som videla, že je neskutočne nahnevaný. Najradšej by mi bol v tej chvíli vrazil, no ovládol sa. Chytil ma za ruku a zavelil na odchod. Potkýnala som sa o vlastné nohy, ale on na to ohľad nebral.

Na druhý deň som si zohnala Dávidovo číslo, aby som mu všetko vysvetlila. Zobral to v pohode a prisľúbil mi pomoc, kedykoľvek to budem potrebovať. Výborne sme si rozumeli a rozumieme si aj teraz. A potom tu je ešte jedna vec. Jedno veľké tajomstvo, ktoré máme len my dvaja. Niečo, za čo by ma bola odsúdila 99,99% časť všetkých známych.

Spala som s ním.

Bola to možnosť a spôsob, ako sa zmieriť so Stanovou smrťou. Spali sme spolu len trikrát a naposledy to bolo v čase, keď som ešte nepoznala Blackridera. Dávid vedel neoficiálne o mojom odpore voči dotykom, no keď som sa s ním milovala, bolo to niečo iné. Viem, teraz ste ma odsúdili, ale zoberte na vedomie, že keby niet jeho, zrejme by som bola spáchala samovraždu.

 Blog
Komentuj
 fotka
millie  12. 3. 2011 19:52
Zaujímavá..

Začínam mať v tom chaos..
 fotka
zuzulka98711  12. 3. 2011 19:53
@millie všetko je komplikované
 fotka
sexybabe  12. 3. 2011 20:56
ou!
 fotka
sleepwalker9  13. 3. 2011 08:30
 fotka
ixka  16. 3. 2011 15:49
konečne niečo trochu iné a zaujímavejšie
 fotka
elsi  17. 3. 2011 17:41
supééér
Napíš svoj komentár