posledne tri dni ma dostali na same dno mojich sil.. aspon po psychickej stranke. nemozem uz takto dalej v jednom kuse sa hadat, stale same vycitky, stale len rozmyslat o tom ako dalej. co s nami bude dalej..

dva dni rozoberat to co bude najblizsich 5 rokov. nedavam velku sancu vztahu na dialku ktory ma takto existovat 6 rokov. ja na skole v kosiciach ked viem ze po troch rokoch odist nemozem lebo nemam inde na slovensku rovnaky odbor a on nie je ochotny ist na zvysne dva roky do kosic aj ked by mohol- nie je ochotny on ani jeho rodicia. ma sancu vydrzat vztah KE-BA na sest rokov?! asi nie..

a teraz.. ked chalan ide na stanovacku, nepovie o nej nic, neviem s kym tam ide len to ze vlastny stan nema a ze "mobil sa mu vybil" a druhy "zabudol" doma. naco ma clovek dva mobily ak jeden nechava stale doma. najviac ma rozculilo to ze ked sme spolu tak nosieva obidva mobily nabite a pri sebe. neviem co som si o tom mala mysliet. a potom ze som ziarliva a hystericka. samozrejme ze som a mam byt preco. nemozem mu uz bezvyhradne verit a nemozem sa uz hrat ze mi je jedno vsetko a ze verim aj jeho kamaratom. ved ti mi mozu byt akurat tak ukradnuty.

akurat v sobotu ma narodeniny on a v nedelu mam narodeniny ja a od stvrtka sme mali byt na festivale no neviem ci tam mam chut ist. ci mam chut ist za nim vobec a ci mam chut stravit dalsie styri dni s jeho kamaratmi ja si s nimi proste nemam co povedat. su to jeho kamarati a mna nebavi byt s nimi polovicu prazdnin aj ked proti nim nic nemam.

fakt neviem co aako dalej. on je jediny clovek ktoreho milujem a kedy som milovala snad ale nevladzem takto dalej ist. naco je dobry vztah ktory ma viacej nici ako mi dava?
rozist sa s nim nedokazem a chodit s nim dalej akoby sa nic nedialo tiez neviem.. co mam teda robit?

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
thedomca  17. 8. 2008 19:02
sice som mladsia ale mam nieco podobne za sebou... musis sa rozhodnut sama...
 fotka
kosmiklove  18. 8. 2008 10:21
podla mna to uz nema vyznam...
 fotka
gogo213  18. 8. 2008 10:54
Nie že by som bol skúsený, ale treba uvažovať logicky. Najprv k tým telefónom. To poznám to niekedy fakt ide na nervy keď ti niekto nezdvíha, alebo dlho nereaguje. Dôležité je či to robil aj predtým alebo až teraz. Keď to robí stále tak s tým nič neurobíš. Keď len v poslednom období tak v tom niečo je. Teraz tá vzdialenosť. Myslím že raz za mesiac sa dá stretnúť. Je to málo ale lepšie než nič. A ak aj naďalej si myslíš že ťa podvádza tak sa skús sa spýtaj na to jeho kamošov určite nejakých poznáš. A ešte k tým jeho akciám. Ja si myslím že to je normálne. To mu nemôžeš vyčítať. Každý v jeho veku sa chce baviť a chodiť s kamošmi von. Toľko z mojej strany. Ak máš nejaké otázky kludne sa na mňa obráť.
Napíš svoj komentár