Život. Malá rozprávka, dotýkajúca sa každého z nás. Každý sme spisovateľmi. Každý z nás je ten najväčší umelec. a prečo? hmm? Ako hovorím, každý by mal na to prísť sám. dajte si 5 minút a rozmýšľajte prečo. ak na to neprídete, len rozmýšľajte ďalej a na čo prídete si zapíšte. Potom si to čítajte dookola a dookola. Chápete tomu? ak nie ste otrok sveta, teda spoločnosti. myslíte si že už ste na konci pointy? Ale kdeže. Pointa života, je otázka na ktorú možno odpoviem a možno nie. Ale jedno viem určite. Vždy keď si myslite, že ste na konci, ste vlastne stále na začiatku. Myslíte si, že vás iba zblbujem? Hmm? Možno.
Ale ak teda nemáte čo robiť čítajte ďalej.
Život. Malá rozprávka. Áno sme zasa na začiatku správne. Je to rutinné? Možno. Pre niekoho: možno áno možno nie. Ale možno tu stále ostáva. Nie je to isté. Myslíte si že už sa zamotávate v texte? Jednoduchá rada: začnite od začiatku. Možno pochopíte prečo sa zamotávate.
Je to len rutinou? Zobudíte sa vstanete. Osobná hygiena raňajky. Škola či práca potom rodina priatelia. Televízia spánok. Zasa ráno... ale raz za čas niečo, teda NIEČO iné. Slovo rutina sa tým pádom škrtá!
Život. Malá rozprávka. Nejdem opakovať, že sme zasa tam kde sme boli. Ale predsa aj tak som to zopakovala a to iba kvôli tomu, že som povedal že o tom nejdem hovoriť. Zasa sme o niečo múdrejší. Máte pocit že sa to opakuje, ale je to omyl je to úplne niečo iné. To slovo ktoré sme vyškrtli tu už nepatrí. Tak čo ide ďalej? Metaforicky povedané: „pero a papier“ si predsa spisovateľ. Len o tom nevieš. Teda teraz už áno. Teda lepši povedané možno áno možno nie. Možno stačí. Stále neviete čo je pointa. Treba tomu trochu trpezlivosti. Možno.
Život. Malá rozprávka. Už vám to ide na nervy, ale chcete sa to dozvedieť že áno? Viem som cvok. Ale vy to neviete. Možno. Možno áno, možno nie, ale je to stále iba možno.


***ak chte pokracovanie ma ho napisane.. len ho treba dat do pc...ak bude zaujem napisem ho.. ale mylsim si ze aj tak hi napisem aj ked zaujem nebude kissing_heart:***

***a som cvok hej??.. proste ak chces tomu pochopit musis videt koniec. a aj tak tomu nepochopis...teda mozno***

 Úvaha
Komentuj
 fotka
miuska26  6. 8. 2008 22:28
páči sa mi, že si napísala, že každý sme spisovateľmi
Napíš svoj komentár