tak konečne mám tie hnusné maturity za sebou. Pokazila som síce čo sa dalo ale to by som nebola ja... a čo je najväčšia haluz???
No to že som robila anglinu A úroveň a mám výborná a slovinu B dám za tri??? asi by som sa mala odsťahovať alebo take dačo...!
ale aby sa to všetko zavŕšilo tak aj odborné predmety ako dejiny umenia a technológia tiež za tri...
MOU že aká hanba najväčšia. a po odpovedi som mala pocit že dvojka to istí. ale nevadí veď pani predsedníčka mi dala aj trojku z praktickej matury... nevadí že chcem ísť na výšku vóóóbec nevadí.
netankujema že mi klesol priemer z 1.1 na 2.5 ale keď raz téma nesadne tak nič. ja mám svedomie čisté lebo som spravila všetko čo bolo v mojich silách.
a som rada že je to len raz v živote lebo inak by som to asi nezvladla. a čo sa týka strachu až mi bolo čudné že som sa veľmi nebála.
je to za mnou môžem sa tešiť a užívať si trošku voľna a potom už len prijímačky na výšku... dúfam

a dúfam že ostatní maturanti ste na tom lepšie ako ja...

 Denník
Komentuj
 fotka
hipisak  20. 5. 2008 15:29
Aj ja by som chcel mat matury za sebou..ale caka ma to az za tyzden
 fotka
forgiboy  20. 5. 2008 15:33
Ako jeden náš profák hovorieval, matura je len formalita, podstatné je či sa na VŠ dostaneš, takže NO PROBLEM Nelám si nad tým hlavu... Ja som sa tiež na Slovinu A najviac učil minulý rok a dostal som 3... Čo už, niktorí profáci vedia byť zákerní, keď majú tvoju známku takto v rukách...
 fotka
pucikzlaty  11. 6. 2008 11:48
Nič si z toho nerob Hlavne že je už p A z AJ áčka mať 1? Asi by som padla!!!



Aj tak gratulujem!



a nech sa ti na prijímačkách darí. trošku ťa podpichnem, ja mám už po
Napíš svoj komentár