(rozhovor sa konal 11. novembra 2010)

Dnes to nebude hocijaký deň, priatelia, dnes si všetci dáme omastok povinne na hlavu a budeme jesť očami tento nasledujúci pripečený zákusok - článok o „horúcej“ udalosti s celosvetovo uznávanou postavou kníh, čiernou CELEBRITOU našich sŕdc, ktorou nie je nik iný, AKO SEVERUS SNAPE.... och, držte ma!, už prichádza, áno, áno, je tu, priatelia, podávame si ruky, potí sa mi čelo...

Pán Snape! Ako sa cítite na dnešnej premiére literárnych postáv? Prišlo veľa iných postáv, vidím tam dokonca Hamleta, no to ma podržte?!

Iste... vedel by som si predstaviť lepšiu zábavu, siahnuť si trošku po čiernej mágii, aby tu bolo živšie... neviem, mne sa ten Hamlet zdá divný, civie na nás ako tupý Potter, keď sa ho pýtam na primitívnu otázku...

Pán Snape! Veď práve som sa vás chcel opýtať... nie je to síce vhodné v tejto chvíli, na odovzdávaní cien, no koluje sa správa, že predsa si len pána Pottera chcete adoptovať?! Je to pravda? Ach, prepáčte, len sa veľmi potím...

Vylúčené... to sa radšej ožením s Myrtlou... ja vám to zotriem... aspoň budem mať prísadu do elixíru protipotenia.

Pane, vy ste skvelý, ste hrdina, lebo aj teraz na odovzdávaní cien dokážete myslieť na hodiny elixírov... ktorý je váš obľúbeným?

Všetky jedy.

Uhm, a prezraďte nám, v akej kategórii ste nominovaní VY!

Kategória tragických postáv, a s Dumbledorom, Hagridom a Hedvigou sme sa dostali do novej kategórie dlhých nosov.

Pán Snape! Čo hovoríte na to, že ste vôbec najpopulárnejšia postava zo svetového bestselleru a nie je to len mastný výmysel, veď každý druhý kupujúci tvrdí, že si kupuje knihu kvôli vám?!

Nuž... doba urevaných potterov a vypĺznutých voldyhadíkov je za nami... našťastie.

Ááá, veru, veru, a tamto máme pána Pottera, zakýval nám, ohohooo, vám ukázal niečo neslušné, akési gesto (smiech)...

Veď vám hovorím, vy ma nepočúvate? Je to urevaný, malý káčer bez tuku! Nemám čas, dajte mi už len jednu otázku, prosím. Čaká na mňa Yoda a pán Darcy.

Pán Snape... prepáčte, ja sa tak trasiem pred vami, lebo ani ja nemám tuku... čo by ste odkázali všetkým, aký recept by ste poradili, aby som sa napríklad ja, úbohý novinár, stal známou celebritou kníh?!

Prosím vás... dajte mi pokoj s takými hlúposťami. (Pán Severus Snape sa zahľadí na Hamleta) Hmmm... byť či nebyť? No choďte už otravovať jeho. Dovidenia.

Dovidenia, pán Snape, dúfam, že nabudúce si potykáme, dovidenia ešte raz a prajeme vám veľa šťastia bez pridania elixíru do porodcovských koláčov...

DAREBÁCTVO SA PODARILO!

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  29. 6. 2016 16:54
Popiči humor.
Napíš svoj komentár