Čo je to vlastne láska?? Veľmi ťažké definovať...je to niečo nereálne??Alebo niečo intenzívne čo každý z nás raz v živote prežije?? Niekto menej niekto viac. A niekto to možno zažije na začiatku tak intenzívne a neskôr to pomaly ale isto začína opadávať...A najhoršie na tom je to, že jeden tú chátrajúcu lásku pociťuje strašne moc a keď to povie tomu druhému a spýta sa ho na to, on sa iba tvári, že to nie je pravda. Je síce pravda, že pravá láska sa nemôže len tak roztratiť a ujsť nám pomedzi prsty ako prach. A aj keď som zástancom tvrdenia, že všetko je možné...na tento príklad to nemôžem jednoznačne povedať.

Toto som našla na nete...veľmi pekné a zaujímavé...

Ak niekoho stratíme, nehnevajme sa, nedávajme na toho človeka – veď je to on s ktorým máme krásne spomienky. A tá bolesť ktorá je v nás, nebojme sa jej – nebojme sa ju prežívať, straňme sa ju tlmiť. Veď práve ona nám dáva pocítiť, že sme ľudia. (Lier)

Doplnila by som ešte k tomu s tými spomienkami, že síce je to on s ktorým máme tie krásne spomienky...ale tie sú také na ktoré sa nezabúda. A najhoršie na tom je keď ten druhý na ne zabudne ešte počas vzťahu.

Viem, že sa nedajú porovnávať baby a chalani. A už vôbec nie v zmýšľaní o láske. Jasné, že každý sme iní, či už každé dievča je iné a tak isto aj každý chalan je iní... Veď to každodenne môžeme vidieť.

Zase tie moje výpoty... no čo srať na to...

 Blog
Komentuj
 fotka
zuzuska  18. 5. 2008 11:11
laska ye nedefinowathelne krasna...aa zarowen tak sthrasne boli....
 fotka
michadelika  22. 5. 2008 11:18
uff laska no.....co dodat...ja nevem ja uz to radsej neriesim vis ako....nesom ani zadna frigida ani nist, len proste nikto ti nedokaze ublizit vac, NIKTO, ako ten keho lubis vis...a myslim ze ty to ves tez....a koniec koncov :Vspomienka kriesi staru lasku, a rana sa otvara znovu.....a to je dakedy dost na hovno no.....
Napíš svoj komentár