Tak moji milí, dlhšie som tu nič nepridala, na druhej strane sa máte na čo tešiť! )

Takže môj drahý kamarát z Londýna nielen že vkuse niekam chodí a dokonca mi klame - ide von s tým druhým čo ma priťahuje a jeho priateľkou a buď mi nepovie vôbec pravdu a vymyslí si celkom slušnú story o kamarátovi, ktorý je v Bratislave skoro mesiac a nikoho tu nepozná, alebo iba polovičnú. Potom príde ten druhý a povie mi ako to bolo... Deň predtým išiel s kamarátkou (vraj) von a že jej nešiel už spoj a nemala na taxík, tak prišli k nám do bytu do izby kde som ja s ním. V tričku a nohavičkách si ľahla do jeho postele a on vedľa nej. Objal ju okolo pása zozadu a myslím že jej chvíľu hladkal zadok. Po celú dobu odkedy prišli k nám sa mi nedokázal pozrieť ani do očí - asi mal prečo... Frajerka v zahraničí na 3 týždňovej stáži a ďalšia v jeho posteli... Jasne že sa mi to nepáčilo! Vôbec som sa necítila dobre, nemohla som pomaly ani dýchať. On sa zrazu otočil mojim smerom a pozerali sme sa na seba. Neviem presne čo bolo v jeho pohľade, lebo ja do diaľky bez okuliarov nevidím a bola aj tma. Iba viem, že nejako sa musel pozerať lebo z ničoho nič sa mi do tváre hrnula krv. Nakoniec som sa radšej otočila chrbtom. Bolo to nepríjemné, zdá sa mi, akoby ma tým chcel buď naštartovať k niečomu, alebo vyvolať žiarlivosť. On to nevie, ale ani jedno sa nestalo, akurát čo vo mne vyvolal traumu z detstva, keď si niekto doniesol domov milenca a mali styk hneď vedľa mňa, nespala som a dovtedy som nič podobné nezažila. Úprimne priznávam, že ma to hlboko zasiahlo. Keď sa teda vyskytne podobná situácia, tak trpím.
Napríklad si žehlím vlasy v kúpeľni, pýtam sa toho kamaráta, že či nemá vosk alebo gumu na vlasy a on že nie, že on má iba kondómy, tak som mu sarkasticky odvetila, že či si mám to dať na hlavu a ísť do práce... A on že aj on raz tak išiel - keci a drístal tak som ho stopla. Nedalo sa to počúvať. A vkuse narážky a vkuse niečo sexuálne predo mnou.

Druhému odišla frajerka, vkuse do mňa zarypoval, prišiel do izby niečo vysvetľovať, na čo som mu stručne odpovedala, uzavrela debatu a slušne ho takzvane vypoklonkovala z izby. Pozerá po mne a akoby sa mu nechcelo odo mňa ísť. Niekedy býva dosť podráždený, chytá ma za slovíčka, snaží sa medzi nami o diskusiu. Asi mu tiež nerobí dobre prítomnosť ženy v byte tak ako mne s polonahými chlapmi.

Včera som omylom drgla do drevenej vyrezávanej podložky a odtiaľ na zem vypadli náušnice. Také zvláštne mi to prišlo. Nič tam nebolo vidieť že by tam bolo. No a ešte som niečo podstatné zabudla povedať. Hovorím chalanom, že jedným z benefitov našej firmy pre zamestnancov je posilka .... zadarmo. Presne tesne predtým na mňa mali reči akože už by som si niekoho mala nájsť atď. A ja som sa toho chytila a hovorím, že v tej posilke. (posilky sú dosť drahé v BA a ani oni nechodia) Hneď začali že na to aby som nepomyslela, že či viem, akí chlapi tam chodia atď. Dosť som sa bavila a povedala som im, že to už hádam závisí odo mňa - nie? Ostali ticho. Keď sme potom podpisovali dohodu - zrazu žiadna východa posilky nebola - pričom tieto informácie boli poskytnuté niektorým ľuďom počas pohovoru. Prišlo mi to ako spojitosť s predošlou diskusiou dosť zvláštne.

Včera odišli chalani s nejakými francúzmi ktorých zbalili v piatok po ceste do mesta do Slovenského raja autom. Som v byte úplne sama. Zháňam si ubytovanie tu v BA, pretože u toho kamaráta môžem byť iba do 1.9.2012. Bola som pozrieť jeden byt v Petržalke - taký čistý, že zo zeme by sa mohlo jesť. Zdalo sa mi to ako totálny extrém, trocha dosť pritiahnuté za vlasy, až taký poriadok. Keď som nasledovala inštrukcie daného pána, dostala som sa pred bytovky. Kázal mi ísť ku tomu vchodu, kde je na bytovke ako jedinej pripevnené klimatizačné zariadenie. Žiadne som ale nevidela. Za mnou išli dvaja muži so psom. Tak som si ich odchytila a pýtam sa, či nevidia niečo také. Videli. Cez krátky rozhovor zistili, že som tu kvôli podnájmu. S jedným z nich som cítila takú srdečnú energiu - iskrilo to tam, aj niečo pri lúčení povedal a keď som sa opýtala ako: tak on že nič a uškŕňal sa a klopil zrak. Potom išli ďalej. Necítila som sa práve najlepšie a toto stretko fakt že dobre padlo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár