RING!RING!

Žĺtkovia zase štrajkujú a tipujem, že onedlho pôjdem aj ja.
Priviažem sa o stĺp pred váš dom, aby ma bolo dobre vidieť a až pôjdu Tvoji rodičia okolo, poviem im, že sa môžeš hanbiť.

V smiešnych slovách, dnes prelomil som rekord Déja Vu, alebo? Ako konáriky z tenkých stromov pospájali sa vo vety. Dovedna, už vyše mesiaca som nevyl na mesiac a prečo?
Anskotinn, som predsa človek! Aj napriek špičákom, nie som vlk ani Negrula.
Len krídla mi chýbajú. Onedlho sa vrub prevrátim ako oči, keď mi je dlho v spoločnosti debila. Nech! To je asi môj trest...

Máš 4 deti, nie je to priveľa? Navrhujem, v momente pobláznenia, rituálne obetovanie Vesmírnym ľuďom, alebo koľajniciam. Ja sa hlásim, ako prvý hodím kameňom, lebo nezostanem bez viny ani po smrti.
A Žilina?!
Tebe sa vyhýbam vždy nedobrovoľne, a prečo, chcel by som vedieť...Veď tam kdesi je skrytý kúsok mňa samého. A predsa by som tam bol stratený rovnako, ako sa cítim stratený kdekoľvek som.

Odvrhol som od seba 8O ľudí nechcem vidieť tých 3OOO. Zbytočne, pretože akonáhle spadne opona ja sa postavím a v tom ma raní mŕtvica. Kto ma zachráni? Nikto. Budeš sa dívať zo zákulisia a akési city prezradí len slza v Tvojom oku.

Nebude jedna, bude ich veľa no i tak uschnú a ja...? Odletím na večnosť. Anyway,moje srdce tam dávno je. HÁ-HÁ! Zasmejme sa a ja sa budem tváriť, že si povedal vtip. Platí?

Inak nezaplatím nič naviac. Dosť bolo, že platím šedinami a bunkami, takto prichádzajú vnivoč. A čo nespália cigarety, spláchne alkohol.

Spláchol som sám seba. Vzápätí so sestrinými zvratkami posledný víkend. Zavyl som posledný krát vtedy a odvtedy len mlčím. Opakovane sa ju pokúšam zobudiť,no ona len bľaboce svoje.

A drak! Vtedy, pamätáš? Bozkával si ma po krku a naše vône splynuli v jednu. Opäť si sa na mňa vykašľal. Ale ja som si zvykol. Som predsa milujúci hlupák, skrývajúci vendetu, nie!? Zabudni na to. Sex nie je všetko, sám si ma to učil a teraz som ja ten, ktorý by mal rozdávať prí(r)učky:

-Ako milovať a nesklamať
-Niekoľko dôvodov, prečo si so mnou nezačínať
-7 ročný vekový rozdiel
-1OOO spôsobov ako skryť sexualitu a stratiť lásku
-Priateľ verzus priatelia
-Láska cez (drahý) internet a lacné volania
-Zvieratká do vzťahov nepatria
-"Predstavím Ťa svojim blízkym..."
-Povedz niekedy prepáč
-"Áno?" "Nie!"
-Už žiadne emotikony!
-Prečo nemám radšej vagínu?
-Mám rád svoj penis
-Pavučiny v rozkroku
-(Ne)ľúbim Ťa

A mnoho iných..napísaných, bestsellerov, ešte nenapísaných a rovnako nereálnych ako tých najčítanejších.

Nezdvíham mobil, neodpovedám na sms, mail, nič...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár