Vcera som sla do obchodu,nakupit nejake jedlo a tak,co mi nakazala mama.

A zrazu mi nejakou nahodou padol zrak na toaletne papiere.Bolo ich tam viac druhou,ale konkretne na dva druhy,takej istej nemenovanej znacky.

Jeden bol oranzovy a druhy obycajny biely,ale zato ten oranzovy mal o 5 SK vyssiu cenu ako ten biely!Pritom slo len o farbu(nebol ani inak parfumovany ani nic podobne).

Nechapem...nechapem rodziel v cene medzi oranzovym a bielym.A nechapem ani tych ludi co daju o 5 Sk navyse len aby si mohli vyteierat rit farebnym.

Tu nejde o peniaze ,ale o princip.V com je lepsi oranzovi?Pasuje viac k pokozke,k pleti??Alebo niekto ma oranzove dlazdice,tak sa mu tam hodi viac??

Alebo preco je oranzovy toaletny papier drahsi ako biely?A nechapem ludi co si ho kupuju.

 Blog
Komentuj
 fotka
kamili0  5. 8. 2007 17:38
No vieš, lebo niekto ryžuje. Náklady sú trochu vyššie ako na ten biely. K tomu sa prirátajú marže predajcov, dane a je z toho 5 SK
 fotka
small_angel  5. 8. 2007 17:56
Predstav si ze mas peknu farebnu kupelnu a chces aby ti tam ladil aj papier, kedze je ta moznost tak si ho kupia,ja nevidim natom nic zle. Je to len o peniazkoch.

A nie je jedno aky papier pouzivas, teraz mi nejde o farbu ale kvalitu..tie obycajne jednovrstvove papiere viac ublizuju ako pomahaju..za par rokov sa ti tvoj zadok podakuje... najlepsií je bidet,ale ten si nedovoli vela ludi...

Dost nezmyselna reakcia,ale opakujem,vyznam oranzoveho papiera je podla mna len kvoli estetike k zariadenu kupelne o nic ine.
 fotka
dollaa  5. 8. 2007 18:20
tak netušila som, že niekoho v tejto dobe trápia oranžove toaletné papiere, ale inak pekný postreh....
 fotka
raddus  5. 8. 2007 18:25
Súhlasím so Small angel, je to o estetike, moja mamina kupuje najradšej zelené, bo sa jej hodia do wecka.... ale oranžový som ešte nevidela ha ha
 fotka
zaphira  5. 8. 2007 18:59
Small angel:ja ale nehovorim o kvalite,pretoze som este aj napisala,ze su rovnakej znacky.Ide o farbu,a o to ze mne osobne je to divne...
 fotka
blackroses  5. 8. 2007 21:27
Drahsie je to asi preto lebo na vyrobu oranzoveho treba nejaku farebnu esenciu..

A ta nieco stoji..
 fotka
filippp3  6. 8. 2007 03:50
mas pravdu je to dost napicu.....
Napíš svoj komentár