Rano: Aaaa! Prvy den skoly a ja som zaspala pretoze moj mily mobil zabudol ze ma zacinkat. Ale ved nevadi...pohodaaa! vsetko ma svo cas. Do skoly sa hrniem rychlo ako...ako...no proste rychlo. Uf to bola fuska. aa som konecne pred nasim ,,klastorom“ a vidim Matu. Zacinam behat...roztahujem svoju naruc...a uz objimam Matku s gratulacnymi slovami k jej vcerajsim narodkam. Vyzera to presne ako v nejakom romanticom filme.

Satne: Hmmm tu sa nic zaujime nestalo co je zvlastne pretoze asi prvy krat nemusim hladat svoje cinaky. No zazraky sa stavaju. Ja veriiim na ne!

Nasa trieda: Aaaa! A uz som v naruci kati taktoez s gratulacnymi slovami k jej dnesnym narodkam! Vsetko vsetko nalepsie...vela lasky, zdravia, statsia,....nahananie nevinneho obyvatelstva kosic!

Skola: Prebieha celkom v pokoji a v mieri az na to ze som schytila trojku z angliny. Ale ved nevadi...znamky nie su vsetko! (Pssst! Ja sa tak ukludnujem)...a jasne any sopm enzabudla urobila som aj fotky na podpisove karty 8.A

Po skole: Hura! Hura! Hura! Idze se do mesta! Nasa prva zastavka je bageteria. Ja som si nedala nic (pretozem drzim dietu...ale prosim vas neverte vsetkemu co je tu napisane) len sa pozeram na misa, katu a misu ako bojuju s neskrotnou bagetou ktora je bohuzial vacsia ako ich ustocka! Cekuj tie uusta... a na vikina ako sa len tak nenapadne prizivuje Mne nezostava nic ine ako vytiahnut fotacik...urobit parkrat cvak! Cvak! A uz su zdokumentovani ako u nich prebieha papanie dalsia zastavka obchody pretoze musim kupit darceky...sorry ale ja neviem kupovat darceky a tak sa ospravedlnujem...prepac mati....kata ty sa neztazujes dufam ved mas svojho jimiho jeeeej a potom uz jedna otocka na opetku smer mier aby som si este nabila cipovu a och moj boze ideme domov!
A uz sa tesim na zajtra kedy vas zase uvidim!
Paneboze...ved ja som uz zavisla na vas...vy ste moje drogy!

P.S.: Este raz vsetko vsetko najlepsie mati a katke!

 Blog
Komentuj
 fotka
happychicken  9. 1. 2008 14:31
jeeej dakujem dakujem aj za jimihoo a len taak ta bagetaa nebola len vacsia ako usta ale cele moje telo
 fotka
yuya  9. 1. 2008 20:07
Jop mas pravdu prepac sa ospravedlnujem
 fotka
demonistka  12. 1. 2008 19:25
mna ste zase vynechali!!!dakujem zuzi za spomenutie!!vrrr
 fotka
skipi18  1. 3. 2008 12:29
jej diks yuyi...ale ten cumel bol fakt original
Napíš svoj komentár