Tento blog je venovaný pre moju priateľku ... keď to teraz čítajú baby , tak sa isto potešia , že myslím ich .
Ale ja mám pre všetky baby zlú správu , NEMYSLEL SOM TÝMTO BLOGOM ANI JEDNU Z VÁS !!! /teda až na jednu , ona vie ktorá to je /

A keby náhodou ešte stále neviete ktorá to je , tak ju trošku opíšem :
Pekná, inteligentná , veľmi priateľská , veselá , dokáže brať veci s nadhľadom , má rada deti , zvieratká /najmä motýliky a žirafky/.
Je slušná , nepije /iba so mnou , teda dúfam , a keď nielen so mnou , tak a čo ? / nefajčí , ale to čo je najdôležitejšie , je proste moja !!!

Ajkeď som sa trochu bál vzdialenosti /býbame od seba trochu ďalej/ a podbne , hmm .. verte alebo nie , ale skúsiť som to musel , už hneď len preto že je to ona !

Je to dievča , ktoré nestretnete len tak voňe v meste , je to dievča , ktoré všetkým okolo seba dáva tú energiu , ktorú bežne nedostanete od hocikoho .

Je to to dievča , ktoré keď spoznáte ,viete aké by malo byť skutočné dievča.

Je to to dievča, ktoré keď sa na vás pozrie , svojimi peknými očami , zabudnete na to ako ďaleko je od vás , aké komplikované može byť stretávať sa s ňou často .... vy to proste potrebujete skúsiť a urobiť všetko pre to aby ste s ňou boli čo najviac , aby ste sa s ňou často bavili o hlúpostiach , chodili po výkladoch obxodov , ktoré iného mladého človeka netrápia , no keď k takémuto výkladu /plnému bižutérie , alebo pekných šiat, alebo dekoratívnych vecí / príde toto dievča , je vám akosy jedno či sa vám to nepáči , alebo nie ste proste radi , že ju vidíte šťastnú

Je to dievča , ktoré proste ľúbim ... a aj napriek tomu , čo som hovorieval , že chcem byť slobodný a podobné veci ... hmm neviete si predstaviť ako veľmi som chcel skúsiť ... skúsiť ísť s ňou do vzťahu , aby som si niekedy v živote nepovedal : "tak , to som pokazil /viem , dalo by sa to povedať aj hondovernejšie a ešte intenzívnejsiš , no ja nenadávam /"

A to čo je naj naj najdôležitejšie , je to že som teraz s ňou ... a budeme robiť čo sa dá .-) aby sme spolu boli šťastný .

PS : a na záver by som chcel povedať , že toto dievča je mojééééééé .. takže ak ju stretnete niekde ... , dajte ruky preč chalani ... no teda .. hmm ktove aké baby toto budú čitať ... ale nie ..

Úprimná vďaka za vás čas , Miruš - ľúbim ťa

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár