ok bude to zaujimave. velmi zaujimave. mam pocit ze dnes vnutri tej budovy sa cely moj studijny elan rozplynul. bude to velmi narocne. studovat na inej univerzite, v inom state a s ludmi ktori maju uz 3 roky studia vsetci spolu za sebou.

kazde dva tyzdne budem zhanat ubytovanie a cestovat vela kilometrov cez republiky a potom po jednej noci a jednom studijnom bloku upalovat domov.

a statnice budem mat z predmetov ktore preberali v druhaku a ja som ich este ani nemala ani mat nebudem, dohanat vedomosti preco eeeee. diplomova praca, akoze nemam potuchy o com. tetuska na zapise vsak 90 percent bude predsa nadvazovat na bc. pracu nie? no nie teta.

a viete co teraz robim? googlim KLI, nickych psychologov pretoze potrebujem mat klinicku prax a pisem im maily ci ma nezoberu. pochybujem ze sa dakto ozve, polovica uz davno nepouziva tie mailove adresy a druha to hned zmaze. a to nevravim o praxi v psychologii prace.

ok, ked to zvladnem a neskoncim dakde visiet, ci uz v vzduchoprazdne alebo kravatou o luster tak si fakt pogratulujem, dufam ze je to len pociatocny sok a neje sa nic take horuce ako sa pecie.

a pritom mam teraz prazdniny, teda relativne, kedze zhanam prax a job.

aspon ze hovoria po cesky a nie po nemecky, by som rovno mohla si to dakam slehnut.

inak toto hodnotim ako moj najhorsi blog, co uz, aj taky musel raz prist. starnem. preco som sa len ja na toto dala.

 Záchod
Komentuj
 fotka
neway  2. 7. 2009 23:08
omajgos, toto posobi riadne depresivne. asi to vyznie ako silne lacna utecha, ale drzim palce.
 fotka
laurorita  2. 7. 2009 23:25
a to si mosela íst na inú školu, alebo vlastné rozhodnutí alebo neco iné?
Napíš svoj komentár