"To Vas naozaj prijali na psychologiu? " No nééééééééé, na dejiny umenia s vyucovacim jazykom madarskym. Nechapem ako si vobec dovoli to povedat. Clovek pride na studijne sa spytat par veci ohladom elektonickeho zapisu kedze pre prvakov 1. rocnika magisterskeho studia je vela veci otaznych a toto je odozva. Nie aby bola rada ze ked mi to ozrejmi teraz tak to bude jasne aj viacerym ludom a nebude to musiet potom krvopotne opravovat potom a zabijat si cas. Asi sa uz tesi na normalne zapisy. To je pre nich mesacne peklo. Nie. Jej ide uplne o nieco ine. Napln prace? Zanadavat si v pracovnej dobe a zozbierat si co najviac "pikosiek" ktore mozu rozoberat takisto s kolegynami. A popritom peciatkovat a pocuvat studentku na stvrt ucha keby nahodou zachytila nieco o co sa moze opriet. Nedokaze mi odpovedat na jednoduchu otazku jednoduchou odpovedou, musi spravit temperamentnu scenu a potom konecne odpovie. Pri mojom podakovani "Dakujem to som chcela vediet" pokruti hlavou v rytme -to co malo byt-... no comment. Sla som potom vedla. Za muzom. A tam? porozumeli sme si, nemal problem s nicim zodpovedal mi na otazky, ja som bola spokojna a zjavne aj on pretoze sa usmieval. A preto navrhujem aby robili na studijnom iba muzi. Prosto s nimi je rozumnejsia rec.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
jogurtovakultura  31. 8. 2009 15:56
no neviem chrumčitka, ja som sa raz išla spýtať na študijné FMK za spolubývajúcu. išla som tam s malou dušikou, a podľa vzorcov z našho študijneho. zaklopkala som, vosla, zacala hovorit co chcem, a oni ze dobrý, podte blizsie, nejak sa trasiete, nie je vam zle? nechcete si sadnut?

som tam stala jak vyvalena, vodu som dostala.

taketo šoky!

keby tam aspon robili ženy,ktore nie su v menopauze, alebo prave nemaju PMS, alebo diagnozu BSE, alebo, disocialnu poruchu osobnosti s hysterionskymi črtami..alebo..ako vravis, nech tam robia muži
 fotka
titusik  31. 8. 2009 16:04
ja som ta ešte nebola, myslím, ja tam posielam iných , dúfam, že tento trend mi vydrží aspoň do bakalára.
 fotka
sleepwalker9  31. 8. 2009 16:09
ja tam chodím, tiež len veľmi zriedka
 fotka
lussatko  31. 8. 2009 16:25
na jaku univerzitu to ides?
 fotka
elwinko  1. 9. 2009 11:56
všade by mali byť muži...
 fotka
anzu  1. 9. 2009 18:04
hm, u nás na študíjnom tiež vedia akurát tak kávičkovať...a mužov tam asi ani nemáme.
Napíš svoj komentár