No tak si predstavte. Seminarky a bakalarka napisana. Skusky spravene, teda este jedna ale ta je taka formalita. Kavy az tak vela zazrakom nepijem dako nie je cas ani na nu, pijem skor kofolu. Mojimi rukami preslo vela stran, iba jeden opravak. Index sa mi plni..A humor nas zatial, ani inych vyucujucich neopusta.

"Iste, nie som Colombo a nebudem pátrať po všetkých podvodoch, ale napriek lepšej staropamäte v mojom veku mi občas zostane v hlave aj niečo novéa zistím"

"Ďakujem, že to budete rešpektovať, aj keď bude telefón dočasne vypnutý - občas je totiž nemožné vziať hovory. Aj keby boli od prezidenta"

Vyroky pri zozname vysledkov zo skusky.:

"Tibor, moc ste sa nesnažili a body neuznávam, dohodnite sa s Braňom, komu to patrí, uvidíme sa.. Brano - Rovnaké ako Tibor-kontaktujte ma. Pavol, skušali ste, či čítam? Alebo ste si skúšali tvorivosť? Patrik, sám ste to robili, že? ".... a tak daleeej.

Na nasom skolskom maily sa prebera co treba napisat na CDcko s bakalarkou ktoru mame odovzdat ( S laskou pre U..C...M.), vyzera to tak ze nasa komisia bude hladna, zoznam kedy ma kto prist na obhajobu alebo na statnice (na nasej stranke su zrazu dva dni a nie jeden) bud ani neuvidime, kedze nevieme akou formou sa to dozvieme, alebo nam pride mailom akurat ked nam spadne zas gmail...

Niektori ale stresuju ci stihnu spravit vsetky skusky skor ako pride 15.maj alebo sa vsetci stretneme na statniciach znovu v auguste. Par ludom padol notebook ked pisali bc. a tak idu v auguste. Ten moj padol o den neskor.. takze mu gratulujem. Pretoze sa mi ju podarilo komplet vytlacit.

A okrem toho koluju famy ze na jeden predmet spisal otazky uplne niekto iny ako clovek ktory sa do toho predmetu vyzna. Kto to tak moze byt? Pani B.? Pani P.? Ci dokonca pani R.?

A vsetci sa tesime na velky rad 120 ludi na chodbe na druhom poschodi (to ratam iba nas odbor, ked priratame dalsich tretiakov.. ajajaaaj.radost velka) kam sa bude odovzdavat bakalarka a takisto na rad na studijne oddelenie. Ja sa tesim na svoju kultovu fotku s mojimi knizne zviazanymi bakalarkami v slizolinskych farbach

 Denník
Komentuj
 fotka
freewriter  12. 5. 2009 22:45
A to si akoze nezalohujete bakaprace, ze vas odrovna padnutie booku? Sice asi ani ja som si svoju nezalohoval,to je pravda
 fotka
hajzelodkosti  13. 5. 2009 10:59
pice a sem ja idem na hruza inak s tym ich webom nic tam nie je, hlavne, ze napisali, ze si musim do konca maja pridat predmety v ich systeme, ale bohuzial studentsku kartu dostanem az v septembri takze WTF? ako si ich mozem priradit?
 fotka
titusik  13. 5. 2009 17:02
to sú zážitky A držím palce
 fotka
jogurtovakultura  13. 5. 2009 22:06
to bola este pani H. pretoze pan B (dedusko vecernicek) im nechal otázky, pre piatakov a oni to drbli mne. trádidá.

dobre bude. v piatok na seba skočíme

a vsak som v správnej domienke, ze to moja diplomšéfka hviezdila ?
 fotka
xrumka  13. 5. 2009 22:14
to bola este pani H. pretoze pan B (dedusko vecernicek) im nechal otázky, pre piatakov a oni to drbli mne. trádidá. /// ze coooo? kto je pani H.? a ake otazky? hej tvoja diplomšéfkaa
Napíš svoj komentár