Reže ma v boku.. Oukej, je to neprijemne ale to nie je asi pricina preco sa neucim, alebo?! Dnes je taky den.. Rano sa zobudim a tma.

Zamracene, bez svetla chce sa mi cely den len spat, a to mam pred sebou 300 stranovu sice uz precitanu ale nenaucenu knihu.. a zajtra skuska.. ustna, naposledy som mala ustnu skusku v januari 2007? prosto nie som na ne zvyknuta. Keby bola pisomna tak nemam problem improvizacie, by som sa spoliehala na to precitane to mam, to staci. Lenze teraz. Mam stres zo vsetkych tych nazvov liekov ktore sa mam naucit.. nehovoriac o tom ze toho profaka nepoznam cize neviem ktore veci ked mu porozpravam mu budu masirovat ego. Ale asi celu knihu chce pocut kedze ju pisal on, hmm..

Casu je na to relativne dost, vsak mam cca 24 hodin este do skusky, lenze..
Mne sa nechce, teda nie ze nechce v zmysle ze sa neviem prinutit uz som sa prinutila dnes niekolko krat.

Lenze sadnem si nad to, a myslienky behaju kade tade. Oukej asi len jednym smerom a to k mojmu drahemu ale.. pointa je ze.. Ja sa chcem vediet sustredit!! keby aspon ta tma nebola... mam chut iba spat, spat a spaaat..

A co ja robim? myslite ze pijem kavu? nie, uz som rezignovala a pijem pivo.. zle je.

Asi stavim na fakt, ze je to zajtra az poobede, tak si rano privstanem a dnes si pojdem vyvetrat hlavu a nebudem sa nicit kompulzivnymi myslienkami ze to nespravim..

a najlepsie je to ze je typek z brna a pochybujem ze sa mu bude chciet sa mu trepat na dake opravaky, haha..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
jogurtovakultura  3. 2. 2009 16:13
ale ňo! dobre to dopadne. mam rada skor ústne skusky, vy ste nemali ústnu s perimbabkou? my sme museli a tanten pán brnenský prfáčik bude isto milý, neboj. a daj mi potom vediet
 fotka
xrumka  3. 2. 2009 16:16
jo dam.. no perinbabka, inak moja bakaláršéfka, ked zistila kolko nas je tak rezignovala nie jak tento tu, jemu nevadi ze nas bude skusat zajtra do 21:30. a dalsi den neviem do kedy..cize sme mali iba test i ked sme do poslednej chvile boli v tom ze nas to neobide.
 fotka
jogurtovakultura  3. 2. 2009 18:11
no, ja som bola 30. s niektorími tvojimi spoluziakmi. sme sa stretli na katedre ako si chceli znamku zapísať, a tí vraveli že 5teho. no verím, že to musí byť také čudné, ze prvykrat skuska s týmto tu, ale zdá sa byť v pohode, či nie?
 fotka
xrumka  3. 2. 2009 18:25
no hej je to aj 4teho aj 5teho, a ja som si dala zajtrajsok noo.. co ja viem, nespravila som si velmi obraz som utekavala z jeho prednasok celkom sa dalo a sedavala som vzadu kde ho medzi tymi 120 ludmi nebolo vobec pocut..ale tak zly pocit som z neho nemala. vela diktoval a bolo vidno ze sa vyzna..tak uvidime
Napíš svoj komentár