Neviem ani ako začať, niekedy mám pocit, žeby som mala navštíviť nejakého psychiatra a možno by mi to pomohlo, pretože nikomu inému nedokážem povedať všetko TO čo ma trápi, čo sa deje, čo sa dialo.

Vždy keď si myslím, že je to už To obdobie kedy sa mi niečo podarilo ono to padne. A najhoršie je na tom to, že to ani nie je mojou chybou, ktorú by som si mohla potom opätovne vyčítať. Ale je to ľuďmi, ktorí ma opäť raz sklamú.

Je to ľuďmi, ktorým prestávam pomaly veriť, pretože už ma ich ojebalo toľko, že to nie je možné. Sama nechápem prečo je to takto.

Mám pocit, že vždy keď niečo chcem tak sa mi to podarí tak na 50%, niekto by si myslel, že je to tým, že sa málo snažím a možno sa tu opúšťam a v podstate je to všetko moja chyba, ale nie je to tak.

Dávam ruku do ohňa. že to o čom píšem je chyba ľudí, ktorí sú kurvy.

Aspoň niektorí. U ostatných mám ako také pochopenie, veď sme ľudia, mýliť sa je ľudské, máme skutky a tak ďalej proste hej.
ale ty si obyčajný idiot a najhoršie je na tom to, že keby za mnou teraz prídeš tak ti odpustím len preto, pretože by som dúfala v šťastie.

vše.

***
(nejaký čudný nepochopený záver)
"čo by dal hociktorý chlapec za to aby ťa mal.."

nie je to tak.
a neveria mi.

 Denník
Komentuj
 fotka
sveter  18. 4. 2014 13:43
I feel ya
 fotka
biancadetolle  18. 4. 2014 16:13
fakt potrebuješ pomoca priveľmi mi pripomínaš mňa
Napíš svoj komentár