Po dlhom čase vznikol klub Socialistického zväzu mladých aj v našom druhom najväčšom meste- Košiciach

Bol založený z iniciatívy mladých ľavicovo mysliacich ľudí, ktorých spájajú ideály mieru, sociálnej spravodlivosti a socializmu. Tieto naše ideály a smerovania chceme šíriť a tým aj prispievať k všestrannému rozvoju nášho mesta a k uchovaniu odkazu minulých generácií. Povinnosťou klubu SZM- Košice je bojovať za ochranu životného prostredia, ktoré je vďaka neuhasiteľnej chuti mnohých ľudí po peniazoch ničené. Preto sa budeme snažiť nadviazať spoluprácu s rôznymi občianskymi i neziskovými združeniami, ktorým záleží na budúcnosti našej planéty.




Členovia SZM- Košice sa predbežne dohodli aj na akciách, ktoré sa uskutočnia v najbližšom období. Patrí k ním návšteva výstavy proti prijatiu eura na Slovensku, účasť na Seminári ľavicovej mládeže a iné.

V prípade otázok alebo záujmu vstúpiť do klubu SZM v Košiciach mailujte na adresu:

szm.kosice@centrum.sk

 Recenzia
Komentuj
 fotka
gabosh  23. 2. 2008 00:10
1.) to je vtip? ja som planoval zalozit s kamaratmi klub socialistickej mladeze a robit si z celeho socializmu poriandu prcu, som jednoducho dieta kapitalizmu

2.) a ak to mylsite vazne, mate web? chcem sa na to pozriet...
 fotka
vaurien  23. 2. 2008 00:53
si dobry kokot.. .nick mas podla hlavneho hrdinu knihu od Georgea Orwella-1984,si to vobec cital,a pacilo sa?? ?jebnuty uz uplne?? ?.. .



takze ked ty teraz si velky socialista,tak nezer paradajky,pomarance,ovocie cele,mastne maso,v Krompachoch(to som videl,ha a nebyvam tam!! !) je dokonca este ja tuzex,mozes ist.. .



a ako vy chcete bojovat proti znecisteniu zivotneho prostredia?? ?
 fotka
vincent_vega  23. 2. 2008 05:34
to si robíš srandu???
 fotka
neway  23. 2. 2008 10:54
» hulic.blog.sme.sk/c/135075/Vzniko...



no chlape.. len toto som chcela
Napíš svoj komentár