Je zvláštne ako rýchlo sa človeku stane úraz , ale ako sa ten úraz dlho lieči je ešte zvláštnejšie. Keď sa spätne pozriem na to ako sa to bizarne stalo, jeden náraz kolena o jeden ostrý roh poličky. A taký veľký , bolestivý výsledok to je . Je to odporný pohľad , pozerať sa von oknom na krásny slnečný deň , ktorý prebieha . najradšej by som sa rozbehla len tak po lúke, po kopci a bežala čo najďalej, najďalej ako sa dá od všetkého. Keď si predstavím, že možno pol roka nebudem môcť športovať, chcem vrátiť čas a prerobiť to čo sa mi stalo.

Teraz sa aj trocha čudujem ako rýchlo ide čas asi pred týždňom a pol som bola ešte v poriadku a teraz už je noha takmer v poriadku a ani neverím vlastným očiam, že ma tak veľmi nebolí.

Teraz už len čakám , keď budem môcť jemne kráčať po chodníku a znova raz kopnem do lopty. Naháňačky s priateľmi , to bude najutešujúci pocit.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  24. 4. 2012 21:29
Ja som si to tiež tak nevinne získal a 2,5

hodiny mi nohu operovali v Bojniciach.Ak veľmi budeš chcieť všetko sa ti zahojí!!!

Ja už chodím a barly mám odložené v skrini!!
 fotka
windsun  25. 4. 2012 16:50
@onaj123 bola som doma jeden mesiac, bez školy, bez ľudí ( nepočítam našich doma), a bolo to také vytrhnutie zo všetkého, ale už ej to za mnou teraz a je mi fajn zatiaľ
 fotka
antifunebracka  12. 3. 2015 16:47
ani sa nenazdas a zas budes davat goly. aspon si clovek uvedomi, ake krehke a pominuteľne je ludske zdravie
 fotka
windsun  15. 3. 2015 13:25
@antifunebracka veru ani som sa nenazdala a pred rokom a pár mesiacmi som bola aj na operácii a musím povedať, že už môžem kopať do lopty ( donedávna som to mala zakázané)
Napíš svoj komentár