Je mi na nič... Hnusne na nič...

A veď komu by nebolo, keď niekoho miluje a ten ho bez pardonu a bez akejkoľvek ľútosti pošle do teplých krajín...

Jediné čo som vždy chcela a chcem, je láska. Už som a tu nad tým asi aj mnohokrát vypisovala, ale myslím, že som si vybrala vec, ktorú chcem, ktorú tak ľahko nedostanem, ak ju niekedy v živote od niekoho ucítim...

Zdalo sa mi že ju už konečne cítim, a preto som ju opätovala s tou najväčšou radosťou, úprimne a zo srdca, a bezhlavo...

A to bolo chyba, že bezhlavo...

Asi som mu až príliš dávala najavo, ako ho milujem a on to len zneužíval a mával si so mnou ako bábkou. A ja som sa nechala. Mala som hlavu i srdce v nebesách, nič som si nevšímala, ako sa ku mne správa... A teraz to tu mám.. Poslúžil si mnou a jednoducho ma odkopol ako by som nemala city.

A pri tom ja som veľmi citlivá, ba až precitllivelá.
Ako typický romantik, či skôr romantický hrdina. Ako mi nedávno povedala spolužiačka, keď sme na litike preberali Janka Kráľa. Nezabudla poznamenať, že nie som len typický romantický hrdina, ale takmer úplne taká istá v niektorých ohľadoch ako Janko Kráľ, ktorého prezývali "divný Janko"...

Tak ja sa vám predstavím, som typická romantička a prezývajú ma "divná Veronika".
Pretože vo všetkom hľadám len nádheru, dobrotu a predovšetkým LÁSKU. Sama sa potulujem, nikoho si nepúsťam k srdcu, iba človeka ktorého milujem.

A to sa mi stalo osudným...Jedinému som dovolila nazrieť úplne a ten ma sklamal.Už sa tam nikdy nik iný nedostane.Čoby ma sklamal on. Sklamala som sa sama, že som mu slepo verila.

Ale ja som nepoučiteľná v tomto a stále ho chcem. Aj keď on mňa nie.


Už stačí byť typickým romantickým hrdinom a zomrieť.

A bude koniec.A najmä budem mať kľud.

a bodka!

.

 Blog
Komentuj
 fotka
anzu  14. 5. 2010 22:17
Keď som videla nadpis medzi novými blogmi, takmer som až bola polichotená, že niekto o mne píše blog. A dokonca by sa aj dalo povedať, že bol o mne, takéto pocity a skúsenosti má veľa ľudí. Treba len čakať na toho, komu sa budeš môcť bezhlavo otvoriť a on to nezneužije, lebo bude rovnaký otvorený voči tebe.
 fotka
donatela201  14. 5. 2010 23:13
Tak uršite neumieraj. Neboj nie si sama , ktorej sa niečo podobobné stalo. Aha dalšia divná ti tu vypisuje. Len ja mám jeden a možno aj viac rozdielov-prístupna každému v každej chvíli a nerozmýšlajúca.Ale už sa poúčam z vlastných chýb lebo len tie ma vedia poučiť. Tak teda držím palce. Dlho sa netráp, potom prídu vrásky Láska je ako sieť, ked sa chytíš tak skoro sa nevymotáš!

Ale verím tomu že ty budem šikovná a podarí sa ti t
Napíš svoj komentár