Naozaj môžeme povedať, že alkohol je to jedinečné a najlepšie riešenie, ktoré dokáže zmeniť čo by sme chceli zmeniť? Určite ak počúvajú z vás niektorí Elán, tak poznajú pesničku, v ktorej sa spieva o tom ako chlapci v alkohole vidia riešenie.

Naozaj alkohol je to konečné riešenie, ktoré nás zbaví problémov?

Čo je pravdou prostou – alkohol odstráni naše problémy do pozadia iba na čas...
Čo je pravdou krutou – nie je to určite konečné riešenie!!!

Na prvý deň si nepamätáme nič a na druhý deň to opäť boli!
Existuje liek ,ktorý by dokázal odstrániť všetky problémy, tak ľahko ako to spraví alkohol na jeden deň? Myslím, že nie a dokonca ani alkohol nie je to najvhodnejšie riešenie.
Prečo nedokážeme situáciu riešiť samý, ale pomocou alkoholu? Pravde podobne sme taký slabý, že nedokážeme počúvať tu krutú pravdu, ktorá je taká zlá!!!
Je zlá a náhodou nemôžeme si za ňu samý? Fakt my ubližujeme a my sa tvárime, že nič, nás sa to netiká? Sme určite na omyle...! Nevadí aj človek je omylný, ale prečo problémy nedokážeme riešiť normálnym spôsobom?

Hľadáme množstvo riešení, ktoré sú nesprávne. Každý problém sa dá riešiť, ale nie alkoholom! Dá sa riešiť zdravým rozumom a hlavne rozmýšľaním, ktoré tak boli...

Na každú situáciu existuje množstvo riešení, ktoré určite nie sú najideálnejšie. Ako na testovú otázku existuje jedná jediná správna odpoveď, tak isto aj problém má iba to jedno najlepšie riešenie. Nedokážeme naozaj niekedy rozmýšľať a robiť vedome chyby? Dokážeme nie preto, aby sme pomohli, ale ublížili a to už je jedno či sebe, alebo iným!

Ubližuj sebe, ale neubližuj iným!!!

Alkohol nie je to naj riešenie, ktorým sa dokážeme zbaviť všetkých našich problémov. Alkohol nás iba klame a naťahuje nás, aby nás to bolelo...
Otázky:


Alkohol je to konečné riešenie (najlepšie)? Nie!
Alkohol všetko odstráni čo sa nám nepáči? Nie!
Alkohol nám pomôže? Nie!
Alkohol nás vylieči z našich problémov? Nie!
Alkohol povie nám pravdu? Nie!


Alkohol nás oklame? Áno!
Alkohol nás vypočuje? Áno, ale falošne!!!
Alkohol nám nechce pomôcť? Áno!
Alkohol všetko taji pred na my? Áno!
Alkoholu budeme veriť? Áno!

Na všetky otázky si skúste odpovedať a pochopíte a keď aj nie nevadí...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
3kitty3  25. 3. 2008 08:26
mas pravdu ... alkohol nieje ziadnym riesenim a ja to uz viem davno ... vies ine ked pochopis ze alkohol ta dostane este do vacsej depky ...
Napíš svoj komentár