Vojna medzi Peklom a Nebom nikdy neskončila. Pokračuje ďalej na Zemi.

Prečo táto vojna vznikla?
Pre pýchu a zradu.
Kedy začala a kedy sa skončí?
Začala v Prvých dňoch a skončí v dňoch Posledných.
O čo sa v nej bojuje?
Bojuje sa v nej o nás. My sme jej zdrojom, prostriedkom i cieľom.

Padlí anjeli boli Bohom potrestaní a odvrhnutí. Zradili jeho lásku a odvrátili od neho svoje srdcia. Odvtedy blúdia a hľadajú možnosť pomsty. Po veľmi dlhom čase našli prostriedok – zotročenie ľudí.

Prvotným hriechom sa otvorili brány do dimenzie Zla. Odtiaľ prišli na Zem prví z Padlých. Začlenili sa medzi nás. Rýchlo sa prispôsobujú zmenám a využívajú ich vo svoj prospech. Poznajú naše slabosti a snažia sa ich využiť, aby nás ovládli. Dajú ti veľa, ale zoberú ti všetko. Čím väčšmi ľudia hrešia, čím viac zla konajú, tým viac brán sa otvára. A počet Padlých narastá. Ich cieľom je celkom pohltiť Zem, zotročiť všetkých ľudí.

Padlí založili klany svojich služobníkov, ktorých mi nazývame Otroci. Títo ľudia sa vzdali slobody a dobrovoľne sa rozhodli slúžiť Zlu. Otroci sú symbiotické stvorenia. Démon parazituje v človeku, ovláda ho. Za odmenu napĺňa jeho základné potreby, čím však človeka ešte väčšmi zotročuje. Aj Démoni majú svoju hierarchiu. Na tomto princípe fungujú aj samotné klany. Klany sú preto absolútne závislé na svojich Majstroch – Padlých. Práve vďaka tomu sa dajú eliminovať. Navrátením Majstra klanu späť do dimenzie Zla, je zlikvidovaný celý klan. Našou úlohou je zlikvidovať všetky klany.

Kto sme my?
Sme jedni z vás.
Sme tí, ktorých Padlí nenávidia najviac.
Padlí nás pripravili takmer o všetko, poniektorých o všetko okrem života.
Narodili sme sa s darmi, ktoré by Padlí veľmi radi využili. Ale my sme sa pridali na opačnú stranu. Stali sme sa členmi tajného starovekého rádu Lumeniánov – Ochrancov Svetla, ktorý sa o nás postaral v časoch najväčšej núdze. A teraz splácame svoj dlh. Vlastne, dnes to už pre nás nie je dlh, ale odmena.

Sme tí, ktorí poznali Pravdu a dokážu rozoznať Svetlo od Tmy.


Padlí nám hovoria Svätí, ale to určite nie sme. My dávame prednosť označeniu
Elitná jednotka exorcistov
alebo tiež
Lovci padlých anjelov.

Vedieme vojnu, ktorú nesmieme prehrať, pretože v nej ide o nás všetkých.

 Napínavý príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár