Narýchlo som si dal sériu 301 klikov. Chcel som spraviť ešte o jeden navyše, a s vypätím všetkých síl predsa len som to dotiahol. Možno ešte poobede, alebo ku večeru v tomto nastavenom režime by som predsa len chcel pokračovať. Venujem sa tomu v podstate dávnejšie, ale nedávno som to začal znova. Chcel som proste vedieť, kde sú presne moje hranice. Chcel som objaviť seba samého, pretože rád vyhľadávam nové možnosti, ako sa posunúť vpred jednak v myslení, ktoré teda je dobré pretaviť aj do vôle chcenia s následnou realizáciu toho plánu ktoré som si teda predsavzal. A podarilo sa.

V dnešnom blogu sa budem venovať, úplne inej téme astrologickým nezmyslom.

Ja som si vždy myslel, že ľudia sa riadia rozumom a nie astrologickým nezmyslom. Buď ste normálni, alebo nie ste. Zdravý sedliacky rozum, zhovorčivosť, zaujímanie sa o priania a potreby toho druhého robia výnimočným každého jedného človeka. Je jedno čím ste. Ste predovšetkým človek. 

A pokiaľ nemáte v sebe výchovu a nepochopili ste svoje poslanie v živote, znamenie neznamená vôbec nič. Je to čistý výmysel ľudstva. Naozaj buď v medziľudských vzťahoch oplývate dobrotou, riadite sa srdcom a rozumom zároveň, alebo sa znižujete na úroveň pudov a zvierat a nekonáte ako človek.

Snáď neveríte týmto astrologickým hlúpostiam. Verte radšej v Boha a vezmite si do rúk bibliu. Tam sa priučíte oveľa väčším múdrostiam, a nájdete pokoj v srdci, ktorý nemáte. Pokiaľ budete vyhľadávať a veriť horoskopom, je to ťažký hriech modloslužobníctvo, a veľmi veľa im verí. Tomu neverte.

Privedie vás to do duševnej úzkosti a spôsobí ťažobu srdca, úzkostí, beznádej, vieru v zlo, a iné neduhy. Pestujte si osobné čnosti, ktoré prirodzene majú zdobiť celú vašu osobnosť, a neverte nejakým hlúpym a nezmyselným astrologickým víziám, ktoré nemajú logické opodstatnenie. Nejestvuje jedno jediné dokázané svedectvo, ktoré by potvrdzovalo tieto výmysly.

Ľudia ktorí im veria, a ktorí toto vyhľadávajú, častokrát trpia psychickými poruchami, sú v depresívnych stavoch, denne skoro ráno si prečítajú horoskop, ktorý má nulovú výpovednú hodnotu. Miesto toho, aby sa človek hneď ráno prežehnal, pomodlil a vzýval Ducha Svätého, Radšej sa modlite a uvidíte, ako všetko zlé a negatívne z vás opadne. Šťastní nebudete, keď budete bohatí, chudobní, keď budete mať šťastnú rodinu, kariéru a peniaze. To sa môžete "dozvedieť" z horoskopov, ktoré si vymýšľajú. Horoskopy vám nedajú návod, ako máte bez rodiny, priateľov existovať. Nedajú vám návod, ako sa môžete najesť, a čo budete robiť zajtra, keď riešite možno pre vás bezvýchodiskovú situáciu. 

Mnohí sa môžu tomu smiať, ale naozaj nevidím jeden logický dôvod, prečo niekto má potrebu písať tieto nezmysly. 

Stavme my ľudia na inú kartu! Stavme na to, že možno cielene vyhľadajme niekoho, kto si je nie istý v živote. Kto potrebuje pomoc, ale nedokáže to povedať sám od seba. Je mnoho ľudí, ktorí sa do niečoho síce zapájajú, ale robia to čisto zištne. Nehovorím, že človek to má robiť nezištne, ale tá pomoc ktorej sa takémuto človeku dostane, tie rady a informácie, ktoré obsiahne od človeka, ktorý je v tomto skúsený, zbehlý, ktorý pozná spoločenský a ľudský takt, je láskavý, je stokrát lepšie, ako keby sa človek sám mal umárať v nejakom žiali. 

To nijaý veštec nedokáže odhadnúť, pretože taký človek nespolupracuje s Duchom Svätým.

Záverom k môjmu komentáru v jednej skupine by som to ešte asi takto zhrnul. Prijmite to ako fakt a opustite cestu ktorá privádza mnohých do duševných stavov depresie, beznádeje, nostalgie, zúfalstva, cestu klamstva, opustite cestu, ktorá vám ničí život, pretože toto je asi to posledné, čo v živote potrebujete vedieť. Radšej sa modlite o naplnenie božej vôle, modlite sa o nejaký konkrétny dobrý úmysel, a uvidíte, že zmena sa udeje aj bez pomoci astrologických a iných nezmyslov, ktoré Vám úplne zbytočne komplikujú život. Keď sa podriadite miesto toho všetkého modlitbe k pravému Bohu, ktorý pozná Vaše potreby bez toho, aby ste niečo také sledovali. 

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  17. 10. 2020 23:57
Presne, bratu, horoskopy sú rovnaká sprostosť ako viera v boha. Zamysli sa nad tým.
 fotka
firestorm  17. 10. 2020 23:59
 fotka
vreskot000  30. 10. 2020 19:29
@tequila Pán Boh ti to spočíta všetko raz keď príde tvoja posledná hodina.
 fotka
tequila  1. 11. 2020 19:25
nie si dobry krestan, ked sa takto vyhrazas
 fotka
vreskot000  1. 11. 2020 20:07
@tequila ty si samozvaný prst boží? ja som len skonštatoval aký výmer dostaneš na konci života.
 fotka
tequila  2. 11. 2020 16:59
a ty azda si, ked vies, co ma caka po smrti?
 fotka
vreskot000  2. 11. 2020 17:04
@tequila otvor si bibliu a tam sa to dozvieš
Napíš svoj komentár