Niekedy na teba myslím , čo si my urobila , niečo dobré , niečo zlé . Na všetky tie zážitky ktoré sme zažili a vtedy mi napadne ako mi chýbaš .

No na to nemyslím ja ale moje srdce , byť s tebou je ako s kukučkovými hodinami , nikdy neviem kedy na mna vybehneš . Milujem tvoje výbuchy smiechu . Neznášam ked ma pri ostatných ohováraš , keby si si prečítala aspoň tie správy ktoré ti prišli odomňa pochopila by si ako na teba myslím . Aj keď ťa poznám , každý rozhovor je s tebou o niečom inom , každé slovo sa pred tebou hambím povedať pretože neviem ako ďaleko môžem zájsť .
Neviem či ťa môžem pred niekym spomenúť , pretože neviem čo ku mne cítiš ty ? Si ako moja sestra , kamarátka , nepriatelka .. náš vzťah vlastne ani neexistuje . V mojej knižke básní si hlavná postava ale ten príbeh si musím domyslieť . Ako ťa mám opísať ? Keď si sadnem myslím na teba , keď si ľahnem to isté , keď pozerám filmy myslím na teba . Si môj zmysel života . Ale bez teba si môj život neviem predstaviť . Si môj anjel , ale ktorého vidím ja anie on mňa .

Je môj život len ilúzia ? Márne pátram v predstavách a tajne dúfam že si tieto riadky prečítaš , pretože iba ja a ty vieme o čom hovorím . Môžeš sa tváriť že o ničom nevieš , tvoje svedomie ti musí niečo pošepkať , aby si sa na mňa aspoň pozrela prinesie mi to aspoň kúsok nádeje , ale čo robiť keď už si rak povedala NIE .

Sedím a čakám kedy mi príde SMS-ka , správa alebo nejaký znak že na mňa myslíš . Stačilo by obyčajné Ahoj a hneď by som ti všetky moje city opísal . Som silný vo viere a preto verím že si na mňa raz spomenieš , len na to dobré . Pretože to zlé bude už dávno preč a konečne sa my splní môj sen .

Pozerať sa na teba zo zatvorenými očami a čakať , ako sa naše pery budú spájať v malom začiatku veľkej lásky .

 Blog
Komentuj
 fotka
katuska8808  25. 8. 2012 17:24
Napíš svoj komentár