Tazšie ako nájsť si priatelov je začať im veriť .

Raz ma oslovil chalan asi rovnako starý ako ja , bol celý dobitý a samá modrina. Povedal že akždý kto ťa raz oklame ťa vždy sklame .

Povedal mi celý príbeh o tom čo sa mu stalo . Príbeh bol o tom ako chceli hádzať skaly do okien a kamaráti mu sľúbili , že ak bude pomalý a niečo sa stane tak to zvalia na seba .

Tak sa nestalo . Ako jediný na povel teraz hodil skalu , ktorá prerazila okno a kúsky skla boli okolo celého starého domu .

Z domu vybehol starý opitý ožran a chanal sa potkol zatiaľ čo jeho ,,kamaráti,, uli kade ľahšie . Ožran vytiahol remeň a 8 x ho stihol trafiť , kým sa chalanisko nepozbieral.

Žiadne sranda , no namiesto toho bitka a sklamanie . kedže chlapec nemal peniaze na nové okno a dokonca ešte luster . radšej nedal trestné oznámenie a domov sa ani neukázal .

Dokáže imešte niekedy uveriť ? Myslím že nie .

Ja si tajomstvá nechávam pre seba a tvárim sa že žiadne nemám . No keď mi niekto povie to svoje , vážim si to lebo mi verí , lebo va vo mňe Dôveru .

 Blog
Komentuj
 fotka
katuska8808  27. 8. 2012 21:52
a ja dokážem veriť aj naďalej.. a táto vlastnosť ma niekedy strašne šve
 fotka
katuska8808  27. 8. 2012 21:52
*štve
 fotka
vrabcek129  27. 8. 2012 22:01
@katuska8808 presne to sa mi stáva dakedy aj mne , no snažím sa
 fotka
thelittleprincess  27. 8. 2012 22:15
ja mám napr. opačný problém ... a mňa vytáča že nedokážem zas veriť aj keď by som chcela (nedáva to logiku ale niekedy ma už vlastná tvrdohlavosť ničí)
 fotka
zajkousko  27. 8. 2012 23:18
dá sa vôbec v dnešnom svete dôverovať niekomu? .....

naš život je poskladaný z dobrých a zlých skutkov, tie zle sú odrazom duše človeka, Bohužial sa na tom podieľajú práve tí kamaratí, ktorí by mali spolu držať a pomáhať si ....

pocit, že sa niekomu urobí krivda z ních vyvoláva uspokojenie, smiech a víťazstvo...

a takto to je v celom svete, par mocných dokáže ovládať cele ľudstvo a zem krváca....

strácaju sa prirodzené hodnoty ľudského bytia a na ich miesto nastupuje, nenávisť, sebectvo, pokritectvo a nakoniec smrť...





filip
 fotka
poke  28. 8. 2012 00:15
ono to je svinstvo ale málo kto obetuje svoj vlastný krk, to by bolo podľa mňa hlúpe. Mali mu pomôcť a odviesť sa vtom spolu, to áno, ale nie je ich povinnosťou zobrať vinu na seba. A k blogu súhlasím je to tak, a kedže každý raz sklame tak neverím nikomu. A myslím, že dokážem rozpozna´t kde až s priateľmi zájdem, pretože viem kedy mi pomôžu a naopak kedy ma nechajú v štichu :/
 fotka
sugy1  28. 8. 2012 17:59
a veď toto je veľmi dobrý článok!
Napíš svoj komentár