2.7.2010 8:49
Krásne prázdninové ráno sa Jennifer zobudila nie na posteli , ale pri posteli .
,,Do kelu ,zase sa mi to stalo , keby som nebola námesačná . Čo som to chcela ? .... Čo to do kelu bolo ? ..... Ahá , jasné moja kamera s jasným videním ..... Presne ! "
Bežala dole schodmi ako opilec , keď sa pošmykla a buchla sa lakťou o zem .
,,Aú , kokos to riadne bolí , noa hocikto trpí viac než ja , to nie je nič , ja to vydržím . "
A bežala ďalej dolu schodmi až kým nedošla k pracovni .
,, Oci , idem na notebook , hej ? " ,,Jasné "
Zapol sa otcov notebook a objavili sa tam 3 kolonky : 1.Daddy
2.Jennifer
3.Justin
Mohla si vybrať svoju , ale kedže chcela kameru , vybrala si Daddy. Štikla , no naskytol sa problém ... HESLO . Kedže ich rodinu 2 - krát vykradli , tak si všetci dali tažké heslo . Každý má svoje . Jennifer má JE17NN7IF00ER . Písmená zobrazujú meno a číslá dátum narodenia . Heslo nie je moc ľahké ale ani moc ťažké . Len teraz zistiť otcove heslo .
,,Počkať,počkať ... každému dal heslo on . Tak musí mať podobné ako ja . Volá sa Mark , čiže .. MA RK . A dátum narodenia 24.3.1972. A keď to spojíme vznikne toto 24MA3RK72 . Vyskúšame to ........... Yes , vyšlo to ! "
Otvorila ,,archív kamier,, a nastavila kameru číslo 5 ktorá bola v jej izbe . ( Nachvíľu odbočka na Justina a otca aby ste vedeli čo robia )
Justin ako každé ráno vstal o 7:30 aby sa stihol obliecť , najesť , umyť zuby a ísť na tenisový tréning . Otec zas vstal o 8:30 aby urobil raňajky sebe aj Jennifer . A do práce ide až o 10:00.
(A naspäť k Jennifer)
,,Dobre šla som spať o 22:15 a nov nastal o 2:07 .. takže dám 2.7.2010 2:07 "
Jenn sa zľakla pretože sa v zábere začala hýbať a hovoriť nejaké hlásky . Krútila sa po posteli ako valec až spadla z postele .
,, Bože však ja vstávam ako múmia ," naozaj v zábere bolo vidno ako s vystrčenými rukami prešla na koniec izby k oknu ktoré otvorila . Z jej okna je krásny výhľad na park, ktorý majú priamo za domom . V tom parku je malý potôčik , ale prešla by po ňom aj malá loď , pretože ten potok má hĺbku 2 metre a šírku 3 metre. Ináč sú v parku aj lavičky a stromy . Jennifer otvorila okno a sadla si naň a začala štekať .
,,Ja som taká krava , keby to videla Liza , ona by mi zrobila obrovský posmech , počkať ..... ! Tam nejaký človek lezie na strom ... , čo ? To je trapas veď to je naša učiteľka teľesnej . A skáče do potoka ! To čo robí ? OMG . Už sa stráca z kamery , prepnem na kameru 2 , čo má výhľad na park . "
Štikla a objavila ja jej kamera 2 .
,, Ona je námesačná , nie ... už sa zobudila ! Hurá ... , hádam sa zachráni .... ale ona nevie plávať .. OMG. Topí sa

Ak si chcete pozrieť 1.časť nájdete ju v blogoch ... ak 3. tá víde ešte tento týždeň .....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár