Ja nemám priateľov. Alebo ich mám len veľmi málo?

Závidím tým ľuďom, ktorí ich majú alebo to aspoň tvrdia. Lebo aj keď to iba tvrdia, tak sú o tom presvedčení a následkom toho šťastní.

Chcem mať pocit, že niekto pri mne stojí a podrží ma v každej situácii. Vtedy, keď to naozaj vnímam a som príliš úprimný, tak im to aj poviem, urazia sa. Všetci idú preč a šepkajú si. Ja viem, že mi nerozumejú. Keby mi rozumeli, bolo by to iné. Aj tak to nakoniec skončí tým, že sa ospravedlním ja. Ak chcem mať pri sebe aspoň kohosi, aspoň naoko.

Aj ja mám občas pocit, že ich mám. Keď sa teším, keď sa mi niečo podarí. Raz za čas mi síce tú radosť okolie tiež skazí, lebo závidia. Ale keď to je spoločná radosť, vtedy je to okej. Iba vtedy.

Najčastejšie je to so známkami. Zase všetci dostali 4,5, len ja mám jednotku. Haha, bifľoš. Aj ja by som sa im mohol smiať, že sú tupí a nie sú schopní sa naučiť ani to najjednoduchšie. Ja som v škole spokojný, pretože doma málokedy niečo robím a ak hej, tak len chvíľku. Ale stačí mi to. Im zrejme nie alebo sa o to ani nepokúšajú. Tak sú blbí. Tak nech sa mi smejú. Keď ich to uspokojuje.

Ale o tom som nechcel písať.

Keď sa mi niečo nepodarí, tak ma málokedy podržia. Ešte aj vtedy si oni nájdu niečo, čo sa im na mne nepáči a čím mi to len zhoršia. Niekedy sa vyskytne niekto, kto mi poradí, ale nabudúce už nie.

Ja som väčšinou ten , ktorý pomôže. A potom zas. A opäť. A čoby som čakal niečo naspäť, veď ja tu mám asi len dávať, nie prijímať.

Chcem byť zaslepený. Vtedy je to najlepšie. Lebo realita nikdy nie je krásna. Keď tak iba na chvíľu. Tie chvíle mám najradšej.

Je to vekom? Miestom? Spoločnosťou? Či, dopekla, dobou?

Ale chcem skutočných priateľov.

Vy? Máte priateľov?

 Blog
Komentuj
 fotka
marleymt  1. 9. 2012 19:14
ono to zvyčajne býva tak, že sa ti nejakí ozajstní pripletú do cesty. to bude už za chvíľu, stav sa a ako hovorí môj kamarát, keď na teba všetci kydajú, hlavne nevešaj hlavu, lebo vtedy sa sakra blbo stína neboj sa, ono to príde
 fotka
lenuska175  1. 9. 2012 19:16
tak veľmi rozumiem tomuto blogu...
 fotka
xenomorph  1. 9. 2012 19:40
Ja som mal stastie, ze som mal vybornych kamosov aj na strednej (gympli). Ale aj tak ta chapem. Skus si pohladat inteligentnejsich ludi s rovnakymi zaujmami ci uz na nete alebo irl.
 fotka
sugy1  1. 9. 2012 19:58
Tlieskam ti, chalanisko. Spravil si, podľa môjho skromného názoru, enormný pokrok v kvalite písania.
 fotka
vreskot000  1. 9. 2012 20:33
to ťa prejde... to sa stáva, nikoho nemaju radi, ked vyniká,... netráp sa, skončí škola, nespomenieš si...
 fotka
vrabcek129  1. 9. 2012 20:36
@sugy1 - zázraky sa stávaju , @vreskot000 - dúfam , otrasná celá zakladna , aj keby som za horšie učil nič sa nezmení
 fotka
katuska8808  1. 9. 2012 21:36
vážne si toto napísal, podľa mňa, skvele.. zlepšuješ sa
 fotka
zajkousko  1. 9. 2012 21:37
ja to tu mám na birdzi, peklo na zemi,ale ja svojích nepriateľov milujem, a ona ta moja láska sa tak u ních prejavuje, že hádžu do mňa kamene, nadávaju mi a keby mohli ma zabiju....

pravdu ľudia zle znášaju, radšej zapru vedome Boha, len aby sa nemuseli vzdať svojho hnusného konania, drog, a sex. radovánok ...

nedaj sa ostaň tým čim si, príde čas, keď naše činy budú zhodnotené večnosťou, oni, tí čo boli vždy na vrchole svetských radovánok padnú na dno samotného pekla ...





filip
10 
 fotka
vreskot000  1. 9. 2012 22:59
zajkousko suhlasim moc s tebou!
12 
 fotka
sipimoponkapa  1. 9. 2012 23:03
poznám to...
Napíš svoj komentár