... kreslil som si . Nedostával som nápad a tak som si šiel dať čokoládu . Mňam tú moju obľúbenú karamelovú . Po nej väčšinou vždy dostanem nápad . No neprišlo , však to samé od seba ani nepríde .

Moje kresby , nie sú v milionovej hodnote ale tak ako brigáda je to fajn , a vyplnanie prázdneho času . Však peniaze väčšinou prídu , s kritikou . No ani mne sa nepozdávaju najlepšie . Snažím sa , po tých 4 rokoch v súkromnej by som niečo predsa mohol vedieť.

Pustil som si hudbu , v nej vidím inšpiráciu , ale dneska nič . V pop - music nie je nič také zváštne , skôr všetko rovnaké , tak som si pustil rock , tiež nič.

Pozeral som si tváre slávnych , no žeby boli niečim úžastné a vynikajúce sa mi nezdá . Skôr suché , celé make-up , moc dokonalé .

Vzával som sa , keď som prišiel pred zrkadlo o pozrel som sa na seba a díval som sa , prečo vyzerám takto , prečo nie som nízky , prečo mám vyrážky ?

Ono to predsa prišlo . Išpiráciu treba hladať nie okolo seba ale v sebe . A uvedomiť si že nemusíme byť dokonalý , aby sme boli originál , aby sme boli sami sebou .

We are , who we are .

 Blog
Komentuj
 fotka
katuska8808  31. 8. 2012 22:09
(thumbs|
 fotka
katuska8808  31. 8. 2012 22:10
*
Napíš svoj komentár