Hlásime sa Vám priamo z centrály z Washingtnu, USA ,aby sme uhasili váš smäd po našich sexi mokrých článkoch pri ktorých sa urobíte priamo do svojho tunela. Vzhľadom na neuveriteľné množstvo pozitívnych ohlasov na náš blog (4) sa budeme snažiť na Vás čoraz častejšie pičovať. Dnešnou sexi horúcou témou, ktorá už určite rozpáli Vaše piercingy na brušQuách a pišulách, nie je ani vaša váha, ani váš vzhľad, ale celkovo váš pojebaný životný štýl. Ak by ste si zase mysleli, že nie sme fundovaní vás kritizovať, tak vecte, že s príživníkmi a špindírmi vášho rangu sme už bohužiaľ mali tú česť.
A teraz priamo in medias res do piče:
1. ŠPINDÍRIZMUS A PARAZITIZMUS- táto vaša porucha sa prejavuje veľmi jednoducho, tak uvedieme zopár prípadov, ktoré sme zažili na vlastnej koži.
Poučenia: Keď si ostriháš po pol roku tie svoje kentusácke dinosaury (nechty) tak ich ako každý normálny človek vyjeb do koša a nie ku nočnému stolíku do piče!
Keď sa ožerieš jak ťažký kokot a vygrcáš sa do vlastného pelechu, tak si to posteľné prádlo aspoň oper a nespi v zastratej posteli ďalšie 4 mesiace! Ešte aj sviňa domáca vie, že si nenasere a nenaští, tam kde chodí spať!
Jedna sprcha za týžďeň nestačí ani tvojim filckám, lebo ešte aj tie podochnú v tvojom ohanbí resp. vrkočoch od smradu. Keď si myslíš, že vrkoče a dredy pod pazuchami sú sexi, tak máme jeden dotaz KURVA: NIE SÚ!!!!Preto začni používať žiletku, šampón a sprchovací gél, v drogérii ti určite radi poradia, keď vidia, že si KOKOT resp. KURVA VYJEBANÁ.
Keď nechceš mať hubku na riad nasiaknutú helikobakterom, streptokokom alebo starou známou E- Coli, tak umy aspoň raz za čas ten hajzel z kefou, ktorá ako si si určite nevšimol leží hneď vedľa neho, lebo inak budeme zase raz prinútení umyť ten hajzel tvojou hubkou na riad!
TAKŽE AK NECHCEŠ NASRAŤ NÁŠHO BEST FRIENDA LAXYGALA (a vysrať sa z podoby), TAK SA KOUKEJ ČINIŤ KOKOTE A PRESTAŇ UŽ KURVA HRAŤ TEN PRIJEBANÝ COUTER STRIKE!
2. HUDOBNÝ VKUS RESP. NEVKUS- to, že počúvaš štýly typu: metal, death metal, alternativa alebo punk (ktorý už dávno kurva zdochol) ešte neznamená, že to počúvame my všetci, a že z toho nemáme okamžité análne resp. vaginálne hnisanie a že sa nám v momente nevyhodí genitálny herpes. Tak si prosím ťa nasaď slúchadlá a neobmedzuj slušných ľudí svojou hudbou, ktorá sa nehodí ani do ôsmej cenovej kategórie.

Tak nakoniec, ak nechceš, aby sme tu všetci boli naozaj prijebaní na torte ako ty, tak sa správaj konečne jak človek a podľa možnosti tak aj skús vyzerať a neodjebuj svoj už teraz dosť odjebaný výzor.
Už sa nesmierne tešíme na vaše pseudointelektuálne komentáre!
P.S. Nestrpíme tu žiadne vulgarizmy a nadávky z vašej strany ( z tej našej KURVA áno!).

 Blog
Komentuj
 fotka
greyness  10. 4. 2012 20:15
Napíš svoj komentár