Konečne nastal ten deň, keď sa planéty z GALAXIE VEĽKÉHO PIŠULÁKA stretnú v kontraindikácii so súhvezdím MALEJ PLYTKEJ PIŠULE a pre našu matičku Zem to znamená len jedno – Zjebavačka č. 4 !!!
Nechajme teraz ale astronómiu a astrológiu ako vedy neexaktného charakteru a venujme sa dôležitejším faktom, t.j. genetickému odpadu a deťom z vedierka na potraty na VŠ.
Najprv sa jemnučQo dotkneme problematiky práva, konkrétne zákonov o ľudských právach.
Chceli by sme navrhnúť novelizáciu spomenutého zákona a jeho paragrafov v tomto znení:
• každý človek má právo na vzdelanie
• naše znenie:
• nie každý chuj s učňovským listom (zdrapom z kuchárskej knihy alebo s vodičkákom na traktor) má právo na vzdelanie
• kaderníčky, kozmetičky, cukrárky, čašníčky, dojky, kuchárky, krajčírky a iné pičky nemajú nárok po tej svoje trápnej učňovke, ktorú skončí len 5 % z nich pretože ostatné si buď uvedomia že buď sa prespia s nejakým seladonom lebo nemajú inú budúcnosť a tá zvyšná časť už poctivo brigáduje ústočQami resp. pišulou na hlavných cestách, vedľajších cestách, poľných cestách.....
• chalanQovia zo SPŠ (strojár a iné), ktorí len na priemyslovke prepadli 2x za 4 roky nie sú vhodní adepti na akýkoľvek titul okrem titulu KOKOT, ktorý si neúspešne zamlčujú za menom ako skrachovaní DJovia !!
Ďalšia problematika sa týka vysokých škôl, ktorých odbory sú vysoko žiadané u spomenutých chujov a kozmetičiek ktorí by sa aj tak na inú školu nedostali a to
• BEZPEČNOSTNÝ MANAŽMENT
• SOCIÁLNA PRÁCA
• FAKULTA BAŇA
Keď sa 30 ročný človek zamestnaný s rodinou, rozhodne ísť na vysokú školu aby získal titul kvôli práci tak je to v poriadku. Keď to urobí lúzer z SOU a podobne tak to kurva nie je v poriadku. Po takej strednej má právo akurát tak kopať kanále ručne s krompáčom.
Bezpečnostný manažment, resp. známy ako „nižšia stredná“ vypľuje každoročne zo svojich radov množstvo potenciálnych aj impotentných SBSkárov, ktorí sú povolaní strážiť si akurát tak svoje pelendreQy. Uvedomme si, že poriadny vlčák Adam zvládne tú istú prácu bez vzdelania a nároku na mzdu lepšie ako kripel zo spomínaného VŠBM.
Na jaku MATKU PIČU vyonannuje Fakulta BERG každoročne 200 Ing., keď máme na Slovensku 2 pojebané bane, v ktorých sa vyťaží len HOLÝ KOKOT (2 TONY/ROK).
Ponaučenie na záver:
pre všetkých, ktorí na rozdiel od nás nedostali do vienka IQ, ktoré im zaručilo už v detstve členstvo v združení MENZA a ich mozgová kapacita im neumožňuje poňať pointu článku to zase raz zhrnieme do jednej vety: Keď si KOKOT resp. PÍČA sa sa nejeb na VŠ, radšej sa odjeb do PIČE!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
333xander  25. 4. 2012 19:14
chujovina :
Napíš svoj komentár