Takže po dlhšej odmlke sa Vám milí (ne)priatelia zase raz spoza ostrého péra stále plného irónie, sarkazmu a morálky hlási Váš obľúbený pták a Dalajláma všetkých ptákov, vták VotvíraQ. Po našich posledných uverejnených článkoch, ktorých síce bolo málo, ale boli celkom čítané a hlavne konzistentné (nie ako tie sračky čo produkujete vy typu:“ oh vidím ranný východ slnka a som z toho mokrý...až po koľena, a z huby mi pritom ide pena...“ a iné basničQy) sme u našich fanúšikov zaznamenali obrovský úspech. Ich počet rástol exponenciálnym rastom až sa zastavil na pre nás neuveriteľnom čísle 0 ! Aj keď sa zastavil na 0, naša zjebavačka na vás konverguje aj tak do nekonečna preto nesmúťte!!! Áno milí (ne)priatelia, je to tak! Keď sme Vaše skrachované existencie opísali v našich sexi článkoch a vy
ste sa tam zrazu našli, tak ste na naše počudovanie reagovali dosť vulgárne. Najčastejšie sme mohli vidieť výrazy ako KOKOT a CHUJ. Naozaj krááááásne. Nevieme, čo Vás milí čitatelia na našich článkoch tak zasiahlo, že ste museli takto reagovať ?! Žeby to boli vaše nahromadené komplexy a nulová sebakritika ? Niekto Vám už musel povedať pravdu vy odjebanci. Vták VotvíraQ sa nehrá na žiadneho vyjebaneho kaplana (vo svetriQu z charity) aby vám všetkým požehnal! Je to posol pravdy, možno pre vás krutej ale nutnej ! Priznáme sa, že aj medzi našimi známymi sa nachádzajú skrachované aj menej skrachované existencie v krabici od videa, ktoré nám napríklad nezávidia, že sme vo všetkých smeroch lepší ako oni. To však milí (ne)priatelia asi nebude Váš prípad.
Takže vedzte, že vták VotvíraQ neskočil z útesu („šak som ja som vták nie“, poz. pre fuckera) a ani sa nijak inak nezajebal a je späť aby pokračoval v ďalšom písaní svojich trefných článkov, ktoré zakaždým vyvolajú vlnu ohlasov. A u tlustoprdov i vlnu bulimických záchvatov. Slabšie povahy nech si prosím pripravia svoje lieky v akejkoľvek podobe ich majú, aby si mohli zakaždým, keď im z pravdy o ich odjebanosti vyskočí tlak mohli ihneď zobrať ich fundovaným lekárom doporučenú dávku. Takže holky rohypnolky to majú vyhrané už teraz a emo mládež by sa mala vyvarovať ostrých predmetov....jediné čo je povolené je ostré PÉRO vtáka VotvíráQa !!!
Upozornenie : nie sme zodpovední za sebapoškodzovanie u mentálne zaostalých a opozdených osôb s arašidom v hlavě.

Howg
VotvíráQ

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  12. 10. 2012 10:07
kriste tento este neskapal?
 fotka
kosmiklove  12. 10. 2012 11:51
@sugy1 ja ani neviem kto to je
 fotka
sugy1  13. 10. 2012 14:26
@kosmiklove veľmi otravný Chatot, ak mám použiť pokéslang
Napíš svoj komentár