Milé Birdzíčko,

chcem sa ti vyžalovať. Kedže som bisexuálne orientovaná (áno, určite, nevymýšľam si-vzrušujú ma obe pohlavia), jedného dňa sa stalo, že som si našla dievča. Ten deň zas nebol tak dávno. Asi mesiac som si myslela, že keď máme momentálne vzťah ♀+♀/XX+XX/dievča dievča, predsa nebudem potrebovať k všeobecnému uspokojeniu aj ♂/XY/chlapca.

No, niekde som sa prepočítala. Teda vlastne, pokiaľ by ma po mesiaci môj bývalý (nerada ho volám bývalý, je to, akoby sme sa na seba hnevali alebo čo) nezavolal von (to jest do autíčka ku kríčkom-zbytok je jasný), možno by som vydržala aj mesiac a týždeň. Niektorí ma volajú nymfomanka, ale ja stále tvrdím, že som malé nevinné dievčatko ale to mi nežerie už nikto ...

SAMOZREJME, že túto tému sme ja a ♀ prebrali a dohodli sa na vzájomných úľavách, slovom ,,môžeš". Takže v ten deň som bola ešte schopná oklamať sama seba a vyhovárať sa, že žiadostivosť je v poriadku, keď mám s kým, mám to využiť, orgazmus robí dobre organizmu, atď.

No, odvtedy sme túto činnosť s ♂ opakovali a myslím si, že ju neprestaneme opakovať (z mojej iniciatívy koniec veru nepríde). Áno, viem, vzájomne sme si to dovolili, no keď o tomto náhodou poviem štvrtej osobe, volá to ,,podj*bávanie", čo sa mne teda vôbec nepáči! Môj milenec vie, že mám frajerku, popravde, nečudoval sa, keďže kým sme ešte boli spolu, on sa vždy pozeral po autách a ja po babách. Áno, mám ho stále rada ale..to je teraz nepodstatné (to je jedno, že je to nepochopiteľné).

Názory, že som si nemala nájsť babu, keď sa neviem udržať (tak čo, som zviera), počúvam často. Lenže ja som dievča chcela a chcem a som ochotná sa toho ostatného vzdať, ale neviem, prečo by som to robila, keď s tým moja ♀ nemá problém...

Vlastne je chyba vo mne, že mám výčitky svedomia, že som zároveň naplnená psychicky (♀) aj fyzicky (♂), lebo dosiahnuť tento súlad s jedným pohlavím je pre mňa nemožné.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár