Som práve doma, čakám, kým začne škola. Mám vyvrtnutý členok, preto som na nete. Logicky, normálni ľudia sú vonku. Keďže som tu sama, nemám sa s kým rozprávať, hry ma už prestali baviť (tento rok som si povedala, že travian ani divoké kmene už nerozbehnem ako každé prázdniny).

Prišla som na BIRDZ od samej nudy. Čítam si dosť hlúpe blogy, ešte hlúpejšie diskusie a otázky v nesprávnych rubrikách.

Blogy. Tie dobré nečítam. Asi sa im naschvál vyhýbam, ja neviem. Ale keď má niečo cez 30 páči sa mi, páči sa to mase a mne sa určite nebude. Naozaj. Už som čítala veľa blogov, ktoré mali pozitívny ohlas a možno aj ja som si povedala:,,váu!," ale tento pocit vyhasol do sekundy. Ako komerčný americký film, dopredu známy obsah aj vyvrcholenie, ako rutina vo vzťahu, ako veci, čo robíte už automaticky. Jednoducho nuda, čo zabíja.
A tie naozaj kvalitné? Nikto ich nečíta, ľudia, spamätajte sa... toto nie je ako predávať balenú vodu v Bratislave (napriek kvalitnej vodovodnej sa predá). Tu na lepšie diela jednoducho nie je odbyt. A preto ani nevznikajú.
Ja si tu píšem hlúposti pre seba. To aby ste medzi tými ohviezdičkovanými článkami mali aj nejaký odpad, lebo keď je privysoká koncentrácia kvality, stráca význam.

Blbé otázky na zlom mieste. Ako keď sa malé dieťa hrá s kockami. Trvá určitý čas, kým zistí, že plastový výrobok v tvare kužeľa síce prepadne aj cez hranatý otvor, ale nepatrí tam. Tak ako téma tehotenstvo do rubriky Prešov. Napríklad.

Áno, sťažujem sa. A predsa tu som. Medzi deťmi. Sama som dieťaťom, no keď vidím tie gramatické chyby (áno, každému sa občas pritrafí a existujú aj dysgrafici a dyslektici, ale na druhej strane aj autokorekcia), vyjadrovanie všeobecne a stupídne otázky, hneď sa cítim staršie. Alebo až príliš staro, kedysi mi takéto veci nevadili.

Dnes som šila vankúš a obrus. Predtým som si myslela, že sa nudím, ale to bola len moja predstava. Nie je nič nudnejšie ako šiť škaredý obrus a škaredý vankúš (to mama si vyžiadala). To už aj tu sa viac zabavím.
Som rada, že mám aj reálny život. Zabalím si nohu do obväzu a pôjdem von.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár