nie, nie ako som prišla na svet, či ako som dnes prišla domov...ale ako to, že som TU. neviem ako som sa dostala na blog môjho dievčaťa(k tomu sa dostanem neskôr, som bi...) a začala čítať a... ahá spomenula som si, tak od začiatku!

kamoš mi poslal odkaz na jeho blog no a čo neurobí zvedavé individuum? no jasnéé, že mu prelustruje priateľov a neuspokojí sa, kým nenájde všetkých známych a aj svoje dievča. na svoju obranu musím povedať, že som veľmi veľmi veľmi zvedavá... a aby som sa posťažovala, ako je mojím zvykom, naozaj to bolo ťažké, keďže fotka nezodpovedala, posledné príspevky boli naozaj vtipné (rok 200 p.n.l.?) a bolo to namáhavé ale (!) nakoniec som si to pekne vydedukovala a inak všetko sedelo a tak som sa vlastne dostala na jej profil.

áno, najprv som sa zabavila na tých starých príspevkoch a strašne dlhom profile (myslím, že začínal dobiehať www stránku v guinessovej knihe rekordov, na ktorej musíte dlho dlho dlho scrollovať-ááá nemám rada cudzie slová) a automaticky uložila do obľúbených s myšlienkou: ešte sa to zíde

osudná chyba! diabol do mňa vstúpil! alebo to možno niekto tak chcel, no skrátka, dnes som náhodou klikla na tú položku obľúbené a že: aha, jéj, idem sa zabaviť zase na jej profile, veď som určite neprečítala všetko a vtedy nastal ŠOK! profil zmenený, AKTUALIZOVANÝ!

mám Ťa rada a toto si robiť nemala, lebo ja si to teraz budem čítať a... budem mať výčitky svedomia, že si to čítam a... nič zlé si o mne nepísala, ale ani nič konkrétne. iba, že som tvoje šteňa, frajerka, že nechceš mať nohy tučnejšie ako ja (to ma pobavilo ... už to naozaj nemusíš vymazať, neskoro verím vo vyššiu silu a že mi na toto neprídeš... ak áno, prosím priznaj sa, nebuď ako ja!

bohužiaľ, netušíš, čo je to organizácia životný ticket je navždy tvoja sestra a ja som jej vodca... preto ma nevypátraš... možno... zatiaľ tomu naozaj verím!

a sú veci, ktoré ti buď nechcem povedať, nemôžem povedať (nooo, zatiaľ som nič také naozaj zlé neurobila) alebo nemám čas povedať! a nie len tebe... stále vypisujem statusy a spamujem 17 ľudí v našej organizácii a kedže ani tam už nie som anonymná, tak to idem písať radšej sem, tu budem len preťažovať server

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár