Ano sú!
Mraziaci box vo vnútri zmrzlinového stánku príjemne chladí, pri jeho otváraní cítite vône všetkých zmrzlín, ktorých chlad v letnom počasí príjemne štípe v nose. Ak máte šťastie, dobrého šéfa a nedržíte žiadne diéty, nič sa nestane ak si krátku chvíľku skrátite ochutnávaním zmrzlín, veď koniec- koncov, treba vedieť, čo predávate

Po prípade sa vyskytnú nejaké indivíduá, ktoré si myslia, že vás bude ich životný príbeh typu: počas 7 operácii chrbtice mi 33 lekárov čumelo do zadku zaujímať. Počas dlhej chvílky, keď sedíte opretá o mraziaci box môžete čítať noviny, prípadné novinky prekecať s dôchodcami, čítať knihu, premýšlať nad: smrťou, životom, budúcim povolaním, sexom alebo politikou.

Tiež si môžete nastaviť rádio na plno a kričať na svojich zákazníkov, že ich nepočujete, alebo ich akokoľvek inak obťažovať. V prípade maximálnej nudy si môžete zaviesť malý poznámkový blok, kde si bduete písať počet mužov, ktorý vám pri odovzdávaní zmrzliny pozrelo do výstrihu, alebo koľko ľudí si myslelo, že šmolková zmrzlina je pôvodne z odumretej mozgovej kôry mŕtveho šmolka.

Ak majú vaše zmrzliny farby dúhy, teda fialová, modrá, zelená, kludne povedzte zákaznikom, že to je vlastne plastelína s príchuťou.

Je to oddychová práca, navyše spoznáte kopec zaujímavých ľudí

 Návod
Komentuj
 fotka
shelia  7. 6. 2009 22:06
to teda su
 fotka
smoothman  8. 6. 2009 10:17
Krásny článok! Videl som v ňom leto... Už chcem leto!! A chcem byť zmrzlinár

p.s. krásny nick
Napíš svoj komentár