Starší ľudia vždy vraveli (vravia, aj budú vravieť), že mladí ľudia akoby nemali budúcnosť, nehľadia do nej a príliš si užívajú svoju mladosť. Ale v skutočnosti ide len o ich závisť.

Nedávno sa mi stala jedna príhoda. Mám 17 a sestru o desať rokov mladšiu. Prišla som domov a nikto nebol doma, tak sa zakrádam po chodbe až otvorím dvere svojej izby. Tam uvidim svoju sestru s chlapcom asi v rovnakom veku ako hrajú nejaké hlúpe hry a tvária sa pritom vážne. Neznámi chlapec od susedov sa otočil, prehltol slinu keď ma uvidel usmievať sa vo dverách. Zazmätkoval a pozdravil „Dobrý deň teta“.

Nato sa moja sestra zasmiala a ja som zmraštila čelo. Potom som Maťkovi (tak sa volal) vysvetlila, že niesom ešte tak stará, aby mi musel vykať. Zložila som si veci a odišla von, hrať sa so psom.

Neskôr prišiel otec. Smiala som sa na schodoch, keď vchádzal do vnútra. Neskôr vyšiel a frflal na mládež. Sestra si od matky vypočula pár rád, aby si už od útleho veku nezačala po škole zvykať vodiť chlapcov domov a ja som mame navrhla, že jej budem robiť chodiacu antikoncepciu.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
bluepanter  23. 4. 2009 18:20
hehe, že chodiaca antikoncepcia . Zlatý príbeh.
 fotka
whatsername8  23. 4. 2009 18:29
to je hrozne, že ma tromfla sedemročna dievčinka!

a k blogu-pekne napisane, ale koniec sa mi zda taky nedokončeny...jendoducho si ma navnadila a zrazu facka a stop
 fotka
petronellka  23. 4. 2009 18:32
7rokov ma uz co stvara no toto
 fotka
woopsy  23. 4. 2009 19:28
chudatko Marianka teraz ťa bude mať stále za chrbtom
 fotka
perkiva  23. 4. 2009 20:42
mám 17 a moja sestra má tiež 7...... už bola párkrát "zaláskaná" ale zatial si ho ešte nepriniesla domov... ale asi by som jej to veľmi rýchlo vysvetlila keby si ja dovolím v jej veku to čo ona teraz tak by som mala pekne popiči a viac by som si to jednoducho neodvolila!
Napíš svoj komentár