Do kolónky „niečo o mne“ pri registrácii na nejakom skvostnom internetovom portály, som sa rozhodla napísať, že sa občas správam ako dievča s vlastnosťami chalana..teda definujem. Ak si odmyslíme fakty, že nepijem, nefajčím, nahá vyzerám inak ako vy, neflsuám na každú svetovú stranu a nesnívam o botoxových perách Angeliny Jolie, no rada sa vyhováram na lenivosť, nemám problém jesť po 23.00, nechodím sa prepudrovať na wc, dokonca zo mňa ani nesteká make-up ak prší a dokážem sledovať hokej a jemnými vulgarizmami okomentovať priebeh zápasu.

No nie o tom som pôvodne chcela. Všímam si, že dnešný chalani začínajú mať ženské vlastnosti, hlavne vonkajšie. MMm...ako to povedať, aby sme predišli nedorozumeniu. Tak dám rozhovor s mojim „ex“, ktorý sa drží hesla „silný a sprostý“.

-Jéj, teda...teba som ako dávno nevidel, ahoj, máš volné? (predstiera nadšenie)
-Ehm..jasné (predstieram nadšenie)
-No ako sa mi máš?
-Lepšie ani nemôže byť a ty?
-Cvičím. Každé ráno, poobede fitko a tak, vieš. Som vyťažený, bol som si dať predpísať tabletky na cvičenie, niečo ako doping, stimulácia...veď to poznáš.
-Aha
-Ehm..
-čo je?
-Tebe nevadí, že vedľa teba sedí niekto kto má o pár čísel väčšie prsia ako ty?
(preglgávam a rozdychávam jeho otázku)
-Nie. Pokiaľ tebe nevadí, že vedľa teba sedí niekto kto má väčšie IQ ako ty!
-Aha, no veď dobre, nechajme tak.

Mne však nedalo spávať, tak som sa svojmu „ex“ ozvala s otázkou aký obvod má na prsiach. Na moje prekvapenie odpovedal ihneď. Bez rozmýšľania povedal „116, ale stále cvičím“.
Teda páni.....vy sa máte čím chváliť . Teraz aspoň viem, že najväčším snom muža je mať hrudník veľkosti záchranného čísla pre požiarnikov.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
punk_rock_girl  23. 1. 2009 21:23
myslim ze ten obvod nie je len o velkosti prs... je to aj o sirke hrudneho kosa atd... hrudny kos+chrbtove svaly+prsne svaly...a myslim ze chlap so sirokym chrbtom je ovela krajsi ako nejaky s plieckami a hrudou ako 10 rocny fagan
 fotka
mernose  23. 1. 2009 22:20
fíha to musí byť riadny borec ... taký keby si vedľa mňa sadol v buse tak ja by som musel obsedieť asi na tej gume pri okne
 fotka
tomas  24. 1. 2009 09:32
pekny clanok
 fotka
mardzi93  24. 1. 2009 10:42
to bolo dobrééé
 fotka
bluepanter  24. 1. 2009 10:55
...IQ mu zmizlo, lebo jeho mozog je zakonzervovaný v steroidovom náleve...niekedy možno aj alkoholovom, ak pije.
Super článok
 fotka
thomasqo  24. 1. 2009 11:56
fajn si ho zotrela pekny blog
 fotka
miskazteska  24. 1. 2009 20:02
fuj..ja neznasam takych makacov..
 fotka
rom4n133  24. 1. 2009 20:17
Ja ho aj lutujem, dobre si ho odbila Ale je to vyrovnane, su baby ktoré sa pudrujú a trapošia, ale aj chalani ktorým zaleží na svaloch viac ako na IQ Super BLOG!
Napíš svoj komentár