Tento postreh som odvodila z mojich prázdninovo-diskotékových skúseností a z prázdninovo-diskotékových skúseností mojich priateliek.

Totiž to "občas" sa nám prihodí, že spoznáme naozaj závideniahodne pekného chlapa. Nie že by sme my boli nejaké zakomplexované škraty, úplne sebakriticky a sebareflexívne by som nás ohodnotila známkou chválitebne, dokonca máme čo to aj v hlave, ale viete ako to chodí, v terajšom pretlaku fakt pekných (síce nezaručujem ich prirodzenosť a inteligenciu) kočiek, len pekná tvárička niekedy fakt nestačí. No ale vráťme sa teda k tým známostiam, títo fakt pekní chlapi, si dajú tú námahu sa s nami zoznámiť, popozývať nás na všetko možné, tancovať s nami do rána bieleho, a nadránom si so psími očami vypýtať naše telefónne číslo s uistením, že sa určite ozvú. Teda OK, no ktorá nezadaná by odolala (možno by neodolala aj zadaná).

A tak, na druhý deň, len tak očkom sledujeme mobil, či náhodou neblikne nejaká tá SMS z neznámeho čísla, alebo či sa na displeji nezobrazí prichádzajúci hovor. Samozrejme, samé pred sebou si to, že čakáme na odozvu z včerajšej noci od toho fešáka zo zásady nepripúšťame, len máme mobil pri sebe aj na toalete. Ale nič sa nedeje. Ani na tretí, ani na štvrtý, piaty, šiesty či desiaty deň.

Nedá sa povedať, že by sme po takomto zážitku mali mesiac zlomené srdce, len ma to privádza k otázke: Načo si chlapi dávate až takú námahu zaujať nás keď nemáte v úmysle stráviť s nami viac ako pár hodín??
Odpoveď na túto otázku možno naozaj poznajú asi iba chlapi. Nechcem tu teraz vyzerať ako naivka, čo nepozná chlapov a ich prelietavé povahy a nie vždy čestné úmysly, len mi to fakt nejde do hlavy.

Tak dovtedy, pokiaľ nestretnem nejakého fakt pekného chlapa, ktorý si nadránom vypýta moje číslo a ak sa neozve hneď na druhý, tak sa určite ozve na tretí deň, budem spoznávať tento typ chlapa a v duchu sa každý deň nepriznaného čakania budem sama seba pýtať: Chlapi prečo??

 Blog
Komentuj
 fotka
tikalok  18. 8. 2013 16:01
žiaľ, neviem ti na to odpovedať, nepatrím do tej kategórie evidentne
 fotka
hoperpohroma  18. 8. 2013 16:01
mozno je ich pomyselna vyhra prave to, ze dostali to cislo a uz dalsi den ho budu rovnako dolovat od inej zienky.



ak mas naozaj 20, tak sa divim, ze si este nespoznala tento princip muzskeho "loveckeho" spravania - je to nieco, ako ked macky lovia mysi, pridu sa s nimi pochvalit alfa samcovi domu a potom sa na ne vyseru, popripade sa predtym este s nimi trochu pohraju.
 fotka
veroncek555  18. 8. 2013 16:03
ale veď píšem o tom, pretože ho poznám, inak by som o tom nepísala, ja to len nechápem
 fotka
zajkousko  18. 8. 2013 16:12
chcú byť zaujímaví, proste prielietaví vtáci ........filip
 fotka
tichyrok  18. 8. 2013 16:42
toto ešte chápem lebo to, že dostane číslo je preňho výhra. ale nechápem, keď si napríklad to číslo nevypýta, alebo ti niekto niečo kúpi a hneď na to zmizne a podobne. a nemyslím len na diskotékach ale aj všeobecne. načo je mu to vlastne dobré?
 fotka
husky  19. 8. 2013 11:19
blbost, ale ked si vyberas takych ozembuchov tak sa necuduj
 fotka
hellium  19. 8. 2013 12:18
Ja som to robila tak, že ak sa mi dotyčný páčil a vypýtal si moje číslo, povedala som mu, že nech mi radšej on dá svoje.

Alebo som mu dala číslo a nakoniec dúfala, že sa neozve a on sa ozval :/
 fotka
matwejo  19. 8. 2013 15:46
 fotka
willbebetter  19. 8. 2013 15:51
suhlasim s @husky
10 
 fotka
greyness  19. 8. 2013 15:57
o pick-uperoch si ešte nepočula?
11 
 fotka
4nonym  28. 8. 2013 19:22
Možno je cieľ len dostať číslo. Z vlastnej skúsenosti viem, že potom prídu na rad myšlienky ako "ok, teraz príde pár trápnych sms, nejaké to rande a kopa ďalších vecí, mám vôbec na to chuť?... Ále, kašlať na to." Takže je to možno len honenie ega
Napíš svoj komentár