~ Máte niekedy pocit, že tým ako sa od ostatných odlišujete nemáte nikoho s kým by ste si porozumeli, že si nedokážete nájsť miesto v dnešnej spoločnosti? Práve tieto pocity dopomohli ku vzniku tejto vecičky. Taktiež nepodmienený sled udalostí, zlá nálada, samota, a tak trochu aj čiastočná beznádej. Nie je to síce nič moc, ale muselo to ísť zo mňa von. ~

SOM...

...NEPOCHOPENÁ, plná nesplnených túžob, čakám. Stojím na jednom mieste a nedokážem sa pohnúť. Neviem vykročiť tou správnou nohou. Moje pokusy vždy stroskotali v základoch. Buď som zakopla alebo ma niekto zrazil na zem.
...STRATENÁ niekde na podivnom mieste, hľadám svoju spriaznenú dušu. Niekoho, kto by mi podal svoju pomocnú ruku a naviedol ma na správnu cestu. Ukázal by mi dôvod môjho bytia, krásu tohto bezvýznamného života.
...DEZORIENTOVANÁ v tomto modernom svete a nedokážem mať zatemnenú myseľ konzumnej spoločnosti, ktorej rebríček hodnôt sa úplne líši od toho môjho.Kde je radosť, láska, šťastie? Pochované niekde na tom najtemnejšom mieste sveta, keďže peniaze majú väčšiu cenu ako upokojujúci pocit spokojnosti.
...NERVÓZNA bojujem s nástrahami, ktoré číhajú na každom rohu. Až to nie je fér. Nebaví ma byť vždy tou zlou, tým zúrivým psom, čo šteká na každého sa blížiaceho pocestného. Neustále počúvať tie isté karhajúce slová. Čo som komu urobila?
...TAKÁ, AKÁ SOM, ale niečo ma stále drží nad vodou. Drobné svetielko nádeje, ktoré sa kedy-vtedy objaví a zohrieva moju ochladenú dušu svojím príjemným teplom. Ono prepaľuje ďalšie a ďalšie viažúce remene, ktoré ma držia v úzkom spojení so starým spôsobom života. Oslobodzuje ma.
...mu VĎAČNÁ za túto nezištnú službu pomoci.
Ďakujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
klidopido  15. 8. 2011 15:12
Vitaj vo svete mieru a pochopenia



Teda chápeš, svet a ľudia sú psy takže musíš... bojovať, ale podobrom ty si tá dobrá strana
 fotka
verkannt  15. 8. 2011 15:38
vďaka za radu.... ...budem sa jej snažiť držať
Napíš svoj komentár