Plán sa mal uskutočniť zajtra. Všetci bol nedočkaví.
prišiel deň...ráno....polka obeda------OBED
Presne:
Je 12:00. Človek vchádza do kuchyne. Vyťahuje pohár a nalieva....ON SI NENALIAL PIVO ale MINERÁLKU!!! Všetky odpadky sa zhrozili ale Puko povedal. Nič sa nedeje nebojte sa!!
Nechal otvorenú skrinku. DO deja vstupuje kačička. Začne kvákať. Človek
sa začuduje. Položí pohár na stôl a ide kačičku zahodiť späť do koša. Zrazu má pod nohami fazule a hrachy. Padá na zem. Chce sa zdvihnúť, ale vrhá sa naň bábika s ponožkou. ,,Vaaaaa, pomooooc!" jačí človek a ujde z bytu skôr ako ho obviažu špagety.
Ale človek zabudol otvoriť kôš a tak je Puko uväznený v koši.
Počuje Nerez ako zo seba vylieva minerálku.

Z koša nič nevidel len zvláštne zvuky. Ela skočila zo skrinky rovno na kôš. Puko sa zľakol, ale Ela ho ubezpečila, že je v poriadku. Spadla na gumenú kačičku. ,,Puko vrhá sa na mňa Nerez!!!" skríkla Ela.
Vtedy musel Puko konať. Kôš sa mu nedalo otvoriť a tak zakričal na bábiku aby vzala palicu a otvorila kryt koša. Tá našla palicu a podoprela kryt koša. Puko sa vtedy porozhliadal po izbe, mo Elu tam už nevidel.
Zamrazil sa. ,,Pozri sa von oknom" kričia hrachy.
Uvidel Nerez ako chce zoskočiť aj s Elou. Nerezovi sa nič nestane lebo je Nerezový, ale Ela je už prasknutá a ľahko môže umrieť.
,, Prečo ju chceš zabiť Nerez?!" povedal Puko ,,Vezmi si mňa. Ona za nič nemôže". ,,Ela je mojaaaaaaa, a keď nebude moja nebude nikohoooo" reagoval Nerez.
V Tom skočil z okna.
---------------------//----------------------
nabuduuce

 Napínavý príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár