v minulých častiach ste sa dočítali ako sa Lenka rozišla s Ferkom.
A potom sa raz náhodou stretli a..............
-----------------//------------------------------------------------

Lenka si vykračovala po našej ulici. Rýchlo prebehla cez jeho dom keď sa tu zrazu objavil.Stretli sa na tom istom mieste na ktorom sa pred dňom spoznali.lenka aj Fero boli rozpakoch.

lenka sa nakoniec odhodlala a povedala len ahoj a vypadla ako sa najrýchlejšie dalo. fero po nej zízal hodinu a nakoniec sa rozbehol za ňou. ,,lenka čakaj....prečo..prečo si sa so mnou rozišla?" hovoril.
Zastala. A ani sa neotočila a len povedala,,lebo už niekoho mám"klamala
,,ale ja viem"osopil sa Fero,,veď aj ja". ,,Čooo?!" obrátila sa lenka,,ty máš babu! Ako si mohol...!"

,,Ale veď aj ty"povedal Fero. ,,ja nikoho nemám. Všetko som si len vymyslela. Ja potrebujem všetok čas pre šport"konečne neklamal Lenka.
,,A ty naozaj máš niekoho?!"dokočila Lenka rozhovor. fero naozaj niekoho mal a myslel si , že aj ona a tak jej to povedal,,ja..."nestihol dokončiť vetu a Lenky už nebolo.

Fero ju stále miloval ale aj Lenka no ona myslela len na šport.

Tá osoba, s ktorou chodil Fero sa volala Jozefa. Lenka ju poznala veľmi dobre. Chodila s ním loviť Ferka. a ulovila ho skôr.

Lenka ju za to zmlátila a prestala sa s ňou vídať. Jozefa ho ani nechcela len sa chcela pomstiť Lenke za to, že ju nezobrala do jej tímu.
Lenka vedela, že Jožiska ferka nechce a tak ju musela nejako vyštvať proti nemu. No Ferko ju mal veľmi rád a podobala sa a drevorubačku.
Lenka narafičila list, ktorý ,,akože" napísala Jožiska.
bolo v ňom:
,,Ferko viem, že ma miluješ ale mne záleží len na tom aby ťa nemala Lena. Ja ťa vôbec nemilujem si odporný hnustný a si drevorubač. Nenávidím drevo a keď tie piliny sú tu idem sa zbázniť. Ale ja neodím od teba. Už som ti zbalila kufre. zbohom."

Lenka to mala riadne premyslené. Prišla ku jeho mame a povedala jej
,,Ferko ma požiadal aby som si zobrala nejaké veci čo tu mám" povedala
Mama nič nepovedala a nechala ju aby to urobila. Lenka zatiľ zbalila všetky jeho veci a nechala ich v izbe. Potom odišla.

Fero prišiel domov uvidel list a kufre.
,čo sa tu stalo?!"
ALE TO Až NABUDúCEEEEEEEEEEEEEEEEE

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár