No fajn...podarilo sa ti zbaliť dievča. Teraz isto túžiš po tom, dotiahnuť ju von.

Takže, zrejme si spolu píšete (lepšie čo sa dojmu týka, je volať, ale chce to istý cvik, takže písanie pre teba bude ideálne).
Nikdy! NIKDY! Ju nepros! Si chlap, takže jej to pozvanie proste oznám.
„čau, nájdi si čas v piatok, beriem ťa von“ , „Máš čas v piatok? Zájdeme niekam“
..alebo nepriamo
„počuj, zajtra idem /tam a tam/ dojdi“ ...i keď tu je šanca, že jej na tom nebude až tak záležať.

Ešte jedna vec. Ja osobne mám zásadu, že babu viac ako 2krát von nevolám (na prvé), čiže ak sa prvý krát vyhovorí, a po pár dňoch tiež, poviem jej, že už ju znova pozívať nebudem, takže ak má záujem, nech povie čas sama (nestrácaj čas, ak nechce, nerieš).

Súhlasila? No super.
Začneme s jednoduchými pravidlami, ktoré si ráč zapamätať, lebo rady kazia rande.
1. NIKDY nechlastaj ...2 pivká maximálne
2. pozeraj sa jej priamo do očí.
3. hovor pomaly, nerob zo seba šaša ani prehnaného kockáča.
4. NIKDY nehovor o ničom negatívnom, ak sama začne rozoberať nejaký jej problém nesnaž sa ho riešiť ako jej kamoška, proste ho obráť na niečo pozitívne.
5. 100% úprimnosť...
(a to aj čo sa tvojej sexuality týka. Je žiadúce aby videla, že ťa priťahuje. Ale! Žiadne priame sexuálne reči žiadne: „Ako to máš najradšej“ – pokiaľ s tým sama nezačne)
6. Netlač na pílu. Nechci aby ťa hneď hltala pohľadmi a vysela ti na perách a aj keď si bude očami úplne pýtať pusu, nedávaj jej ju hneď.
7. Take it easy aj keby to bola Play mate, nerieš to. Ty si odmena pre ňu Na to mysli

Kam ju vziať?
Tu je iba jedno pravidlo. Je 1000x lepšie byť spontánny a len tak s ňou behať po okolí ako mať všetko presne naplánované a nudiť ju Čím viac miest spolu prejdete, tým silnejšie budú jej zážitky a puto k tebe. Na prvé rande sa nehodia veľké akcie, typu...stanovačka, festival, alebo ja neviem čo...To môže prísť neskôr. Taktiež mysli na to, že ty si ten, kto určuje kam sa pôjde, kedy sa tam pôjde....čiže žiadne „Kam chceš ísť?“ (na nasledujúcich stretnutiach hej, ale na prvom nikdy!)


Dotyky – Podobne ako pri zvádzaní sú dotyky jednou z tvojich najsilnejších zbraní. Ale na rozdiel od zvádzania, kde si si budoval príťažlivosť, tu ide o sexualitu. Chceš ju rozpáliť.
Na začiatok, pri stretnutí, objatie a pusy na líčka. Ruka na chrbte (jemne sakriš), keď jej povieš kam idete. Potom sú tu rôzne „mostíky“. Má náramok? Vezmi ju za ruku a skúmaj ho. Náhrdelník, náušnice, kludne aj znamienko, to je fuk...proste prvotné zámienky aby si sa jej mohol dotknúť.
Pamätaj! Dotyky treba eskalovať, teda zvyšovať intenziu. Dotýkať sa viac, odvážnejšie a nápadnejšie. Ak ich začne aj opätovať (dáva ti „pästičky“, letmo sa ťa dotkne, pod stolom nohou,....čokoľvek) si na najlepšej ceste.
Pochybujem, že niekto, komu som poslal tento blog chce sex hneď na prvom rande, takže sexuálne dotyky rozoberať nebudem (TS- keby niečo)

Pusa – Moment, ku ktorému sa veľmi často chalan nedokáže rozkývať. A to aj vtedy, keď vidí na nej, že tú pusu chce. Nečakaj na nič ako „magický moment“, sprav ho! Obyčajná pusa je ideálna v približne polovici rande.
Ak nevieš ako na ňu, pomôžu ti tieto dve „barličky“

1. Nastane ticho......väčšina nesmelých chalanov by pocítila trápny moment.....ty nie. Pozrieš sa jej do očí (dlhšie ako zvyčajne) a povieš:
„vieš ako sa najlepšie využíva takéto ticho?“ ......je jedno čo povie, to ťa nezaujíma, sekundu ako to dopovieš sa k nej proste nakloníš a tú pusu jej dáš! Bez žiadnych myšlienok čo keby.
2. Keď povie niečo zaujímavé alebo vtipné tak jej povieš: „Dávam ti bod
Ona: „???“
Ty: „ano, ....a za tri body dávam pusu“
Potom, po chvíli povie zas niečo vtipné, tak jej povieš, že jej dávaš druhý a dodáš:
„Vieš čo? ...dávam ti jeden bod len tak “ a bum! Pusu skôr než stihne čokoľvek urobiť.
Ale neriaď sa týmito pomôckami striktne. Kludne si vymysli vlastné...

Na rozdiel od obyčajnej pusy, francuzák si vyžaduje isté sexuálne napätie. Zistíš to tak, že sa ti často pozerá na pery, hrá sa s vlasmi, alebo smeruje konverzáciu k sexuálnu.
Aj tu sú k dispozícii „barličky“ ak si to chceš uľahčiť (ale iba na TS – smola baby).
Ak neovládaš technickú časť ( Youtube -> "How To Kiss Someone Passionately") ale v reale sa to učí príjemnejšie. Hlavne práca rúk je dôležitá. A vášeň.....

Ak sa ti francuzák nepodarilo dať počas rande, stále máš možnosť poslednej záchrany. A tou je rozlúčka.
Nech už sa lúči ona s tebou, alebo ty s ňou, objím ju, chvíľku podrž, povedz nejakú peknú vetičku (bolo mi s tebou krásne, spravila si mi super deň, to je fuk) a máš super šancu, že ten francuzák padne

Záverom: Ber to hlavne športovo. Na jedno dokonalé rande so super babou kludne môžeš zažiť 3, ktoré neskončili nijak extra, ale to neva....

A čo na to žena?
(Radí krásna Bebekex)

Ťažko odhadnúť o čo nám (babám) v skutočnosti ide. Niekedy to nevieme ani my samé, takže sa nemusíš extra zapodievať tým, keď to vaše prvé rande nevyšlo úplne podľa predstáv. Ju tiež bude trápiť, či na teba nehodila zlý dojem, či nebola príliš nudná, príliš bláznivá a pod. Ak to bola naozaj čistá katastrofa, neboj sa, to zistíš a nabudúce na tom popracuješ a keď je to naopak, ani tu sa netreba báť, aj to zistíš .


pokračuj.......Ako sa chovať vo vzťahu

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár