Žena s úsmevom na perách otvorila dvere. Pred dverami stál opierajúc sa s rukou o stenu mladý príťažlivý muž. Na tvári mu zažiaril milý úsmev a spod neho mu vytŕčali jeho biele zuby. Nos mal trochu nakrivo, ale jeho krásne zelené oči boli neodolateľné a vábivé. Husté hnedé vlasy mu na hlave pojašene stáli na všetky strany. Na sebe mal čierne šortky a tričko. Jedným okom žmurkol na ženu. Pritiahol si ju k sebe a jemne jej vtisol bozk na horúce ružovkasté pery. Vsunul ju späť do bytu a zavrel dvere.

Znovu sa k nej tesne pritisol a bozkal ju na krk. Vdychoval jej prirodzenú vôňu tela. Vášeň po žene ho rajcovala, vábila celý horel od rozkoše. Pritisol sa s ňou k stene. Jemnými bozkami po krku prešiel nižšie. Pritom jej hladil chrbát, oblé boky, bol už celý nažhavený.

Odopol jej novú čipkovanú podprsenku, ktorá sa vzkĺzla na zem. Pevne jej do oboch rúk zovrel poprsie. Žena v očakávaní čo bude ďalej sa strhla a vzdychla od rozkoše.
Muž jej prešiel z poprsia na chrbát, boky a nenápadne ju stisol za jej pevný malý zadoček.
Stuhol.

Šibalsky mu na perách prebehol úsmev a vzápätí olízal žene jej malý noštek. Pokračoval jazykom od brady po krk. Zastavil sa pri poprsí namieril si to na ľavé a s pusou jej zovrel bradavku. Žene po tele prebehla rozkoš a znova vzdychla.
Cucal ju ako malé dieťa.
Ruky si vsunul do jej nohavičiek. Posunul sa nižšie jazykom a bozkával jej bruško. Pomaly jej stiahol nohavičky. Pred ním sa objavila krásne vyholená mušlička plná rozkoše. Bola vlhká až príliš.

Muž zhodil zo seba tričko a šortky. Žena mu pomohla so srdiečkovými boxerkami. Chytila ho za ruku a viedla do kúpelne. Spolu vliezli do vane s voňavou penou. Voda bola ešte stále horúca.

Muž si vzal ženu k sebe a hral sa s jej poprsím. Jemne ju bozkal po krku, pleciach a chrbte. Jeho penis bol pevne vstoperený. Žena ho zacítila, otočila sa a pevne ho zovrela do dlane.
Muž žiadostivo vyvalil svoje iskrivé zelené oči a napĺňal sa rozkošou.

Ženu odsotil od seba, pohladil ju po krivkách, roztiahol jej nohy a pomaly do nej vnikol. Žena vzdychla. Vzdychala slasťou po ňom.
Muž svoj penis vytiahol a vyvrcholil sa na ženine poprsie.
Nakoniec sa pobozkali.

S úsmevom na perách otvoril muž šampanske a nalial ho do pohárov a so ženou si pripili.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  27. 5. 2013 11:04
Prekrásne je priebeh milovania opísaný! Ani najväčší majster by to tak nebol opísal!Pekne si to spracovala !
Napíš svoj komentár