Mladá žena sa skláňa nad vaňou, ktorú práve dočista vyumývala. Tak ako vaňa, tak aj žena sa na ňu žiarivo usmeje. Natiahne pravú ruku k točne a pokrúti kohútikom, s ktorého začne čoraz rýchlejšie tiecť horúca voda, ktorá dopadá do čisto vyumývanej, žiarivej a veľkej rohovej vane.
Žena sa vystrie a prejde k skrinke odkiaľ vytiahne penu do kúpeľa s jahodovou vôňou. Pomaly pokrúti vrchnákom a otvorí ju. Priloží si ju k svojmu malému nevýraznému nošteku a vdýchne ju. Usmeje sa nad vôňou, ktorá jej nadmieru vyhovuje.

Fľašu s penou nakloní nad vaňu a kvapky z nej nechá voľne dopadať do vody. Hustá pena sa vo vode rozptýli a tvorí akokeby mastné šmuhy. Žena odloží fľašu s penou na pôvodné miesto a vráti sa naspäť k vani. Vyhrnie si na rukách rukávy svojho obľúbeného trička s obázkom zaľúbeného Mickeyho.
Pomaly spúšťa svoje jemné dlane do horúcej vody. Hneď sa jej na nich objaví červeň. Mladej žene do vôbec neprekáža, na horúcu vodu je zvyknutá. S rukami vo vode začne šantiť a metať z jednej strany na druhú, aby vytvorila vo vani čo najväčšiu penu. Keď je už s penou spokojná, tak svoje dlane do sucha utrie v malom žltom uteráčiku.

Zbehne pre voňavé sviečky, tak tiež s jahodovou vôňou. Rozmiestni ich okolo vane, na umývadlo a skrinku.

Zastaví vodu.

So svojich vyšúchaných domácich teplákoch vytiahne obľúbený zapaľovač. Pokrúti kolieskom a zjaví sa jej pred modrými očami horúci oranžovkastý plameň. Pomaly sa nakloní nad sviečku a ku knôtu priloží oheň, takto sa pomaly presúva od jednej sviečky k druhej. Keď je hotová so sviečkami uškrnie sa na svoj výtvor a v tom ju napadne, že zabudla na to najdôležitejšie.

Pomalým behom, beží do kuchyne odkiaľ zoberie fľašu tmavého červeného vína a dva vínové poháre na stopke. Položí ich na vaňu a do starého plechového vedra napustí studenú vodu, do ktorej postaví fľašu s vínom
.
S poličky nad umývadlom vytiahne sáčok umelých červených lupeňov a s úsmevom ich hádže okolo vane a na vytvorenú hustú penu, ktorá jemne praská.

Po svojej spokojnosti a nadšenosti zavrie dvere a vypne svetlo.

V behne do svojej izby a a oblečie si svoje najsexi erotickejšie čipkované spodné prádlo tmavej bordovej farby. Hrdo sa vystrie.

Niekto zazvoní pri dverách.

Kým otvorí dvere zastaví sa pri veľkom zrkadle. Uškrnie sa na obraz v zrkadle a rukami si nadvihne poprsie. A s úsmevom otvára dvere.


Druhá časť bude iba, ak by ju niekto chcel.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár