Do jednej rána som sedela v kuchyni, keď sa už konečne otvorili dvere, ale dnu vošiel brat namiesto mojej sestry Juliany.
Pozrel na mňa s jeho červenými očami a odtackal sa do izby. Pričom urobil rámus a zobudil Lunu. Mama s ňou prišla do kuchyne a pozrela na mňa.
„Čo tu sedíš? Nevieš zaspať?“
„Hm, ani nie“
„Stalo sa niečo?“opýtala sa ma.
Ju odrazu zaujíma čo sa stalo? Nechce sa mi veriť. Radšej som sklopila zrak a bola ticho.
Keď jej malá zaspala na rukách, tak odišla.

Píp. Prišla mi sms-ka. Neznáme číslo.
-Ahoj Nati, prepáč ak spíš alebo som ťa zobudil. Ja len, že neviem zaspať a stále čakám a čakám, ale môj brat sa nejako nevracia domov, tak ja by som len rád vedel či tvoja sestra je doma a v poriadku. Tvoj kamoš Kubo.-

Srdce mi začalo biť rýchlosťou svetla. A mňa zaliala horúčava. Rýchlo som otvorila novú správu a začala písať.
-Čavko Kubko, nie nezobudil si ma ani ja neviem zaspať odkedy som prišla sedím v kuchyni a čakám.-

Nečakala som dlho a hneď mi prišla ďalšia sms-ka od neho.
-Pokúšal som sa mu aj volať, ale mobil má vypnutý. Je mi to naozaj ľúto, neviem čo urobím, keď sa vráti domov asi sa znovu pobijeme a možno ani do školy nepôjdem a ak sa vôbec nevráti on a ani tvoja sestra, tak naozaj neviem. Inak mala by si si ísť aspoň trošku pospinkať. Kubo.-

Nakoniec som zaspala,ale za stolom v kuchyni. Ráno ma zobudila mama, keď išla do obchodu pre čerstvé rožky, aby sme mali niečo pod zub v škole.
Som sa jej ponúkla, že jej zatiaľ postrážim Lunu.
Oou. Mama teraz zistí, že Juliana nebola celú noc doma, keď má uloženú posteľ a nezoberie si desiatu. Mám jej to povedať?

Keď sa mama vrátila, tak som jej zase pomohla s desiatami a celý čas som naberala odvahu, že ako jej to poviem. No nedokázala som to.

 Blog
Komentuj
 fotka
petushiq18  11. 1. 2012 17:09
och supér pome ďalej
 fotka
upirka113  11. 1. 2012 21:31
Napíš svoj komentár