Koľkokrát som sedela na posteli sama v izbe a pýtala som sa: ,,Prečo práve ja?“
Ako každý človek (najčastejšie v puberte) popadne depresii, keď nie je s niečim spokojný. Buď má nejaký problém sám so sebou už dlhšiu dobu, alebo ho k riešeniu bizarného problému núti okolie.

Spomínanou otázkou som tým myslela, že aj ja som mala v mojom živote etapy, ktorých veľkou súčasťou boli depresie. Neľutujem to však!

Dnes neľutujem nič, čo sa mi v živote prihodilo. I keď som nemala doteraz ideálny život s ideálnymi ľuďmi som rada, že som ho prežila tak ako som mala. Všetko čo sa v ňom stalo súviselo, čiže nejakým spôsobom patrilo mne.

Mala som krásne obdobia za ktoré ďakujem každý deň. Za zlé skúsenosti ďakujem spôsobom, že neboli tak strašné a mohlo to byť v niečom aj horšie.

V mojom svete mám rada veľmi málo ľudí. Niežeby som ostatných neznášala, ale proste, keď vidím ako sa niektorí vedia správať a zachovať v určitých situáciách automaticky si poviem: ,, S týmto tu sa mám baviť? Veď to ani nie je človek.“

Osoby, ktoré mám rada...mám veľmi(!!!!!) rada Nikdy v živote som pri nich nemusela povedať, ako ma sklamali, ublížili a pod. Viem, že budú pri mne stále a to v hocijakej situácii, a pár krát mi to už dokázali.

Stretla som sa aj s takými ľuďmi, ktorých som moc dobre nepoznala. Popravde som ani nevedela, že vlastne dýchajú. Poznala som ich z videnia. Tak 2-3 krát v živote som sa im možno pozrela do očí. Riešili ma. A nechápala som! Človek, ktorý ani neviem, že vlastne žije ma pozná. Vlastne ,,pozná“ a vie o mne ,,všetko“. Aj to, čo ja o sebe neviem Určite sa také osoby nájdu aj vo vašom okolí. Pre týchto ľudí sa však žiť neoplatí. Treba ich nechať tak, nech sa uvedomia, prestanú riešiť druhých odhodia všetky svoje komplexy nabok a začnú žiť.


Stretla som rôzne typy ľudí, no nikdy nezabudnem na tých, ktorí boli a aj sú pri mne, pretože len tí sú skutoční! Ublížiť vám môže hocikto, aj priateľ, ale nikdy nezabudnem na tých, ktorí pomohli. Pomáhajú.

Dôležité je hlavne, aby ste boli spokojní sami so sebou, neriešili iných a žili podľa seba

Have a nice day!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár