Každá nedeľa je pre mňa istým spôsobom taká nezaujímavá, zbytočná -> proste nudná a otravná.

Ráno som vstala a pochopiteľne hneď potom ako som šla vyvenčiť psa som si pozrela priebežné výsledky volieb.

Sklamanie.

Ani nie preto, že moja strana nevyhrala, ale preto, že zas-raz sa ukázalo akí sú ľudia v tejto republike.

Nechcem na nikoho nadávať, sťažovať sa alebo deprimovane komentovať niekoho rozhodnutie ( to som už urobila ráno ... na Facebooku, ale môj názor si istotne vypočuli aj susedia za zatvorenými dverami bytu ).

Hovorila som si, že voľby budú zmanipulované a vyhrá Smer-SD a za ním prejdú aj ďalšie ZOO strany a im podobní. Nemôžem vám potvrdiť, že voľby boli naozaj sfalšované, lebo som nebola medzi tými, ktorí preraďovali obálky

Mrzí ma to, že Slováci, ktorí mali možnosť zmeniť Slovensko ostali sedieť doma na riti. Je mi ľúto aj toho, že výsledky(teraz je jedno, či skutočné alebo vymyslené) ukázali, že niektorí voliči ani sami nevedia čo volia a je im absolútne jedno ako sa najbližšie 4 roky v ktorých sa o nás, ale už bez nás(ako to možno bolo doteraz) bude rozhodovať o vážnych veciach budú vyvíjať...a tieto rozhodnutia nebudú mať, žiaľ, dopad len na spomínané 4.

Čakala som zmenu. Netvrdím, že by sme si potom žili šťastnejšie, ale aspoň by sa z nás dokola nesmiali tí istí. Ak si niekto myslí, že politika v tejto krajine je len o rozkrádaní, tak mohol dať hlas niekomu inému už len preto, aby sa nenabalili znova tí istí ale aj iní

Napríklad 99% volilo to jedno percento boháčov, aby sa mohli nabaliť Nevyšlo to, možno nabudúce lepšie bilbordy - alebo žiadne bilbordy a namiesto nich investovať do kalerábov.

Je smutné, že SMK neprešlo, ale zase môžu to skúsiť v Maďarsku a zabili by tým dve muchy jednou ranou (2.mucha = občianstvo)

Toto sú asi dve strany z ktorých mi je najviac na smiech. Rada by som si tu ďalej uťahovala aj z ďalších strán, ale čím menej strán a ich voličov urazím, tým lepšejšejšie

Prečo som si vybrala práve tieto dve strany? Pretože ich zástupcovia sa vyjadrovali moc sebavedomo a namyslene.

Nedeľa zas-raz nesklamala

------------------------------------------------------------------

Týmto článkom som len chcela povedať, že výsledky volieb mi ráno dosrali náladu ale ja to do toho prvého protestu prežijem. Ak sa niekomu nepáči tento článok, tak nech mi dá unlike na Facebooku, alebo nech ma v najbližších voľbách už nevolí.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pekný deň vám všetkým prajem



S pozdravom Ja, Irónia a Sarkazmus

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár