...a aj tak nie sme spokojné! Ako je to možné? Môžu za to reklamy, ktoré každý mesiac prichádzajú s lepšou riasenkou, ktorá vám predĺži riasy o jedenkrát dlhšie ako minule?

Tie, čo na takéto televízne hovná ( dovoľte mi tento výraz - inak sa to nedá povedať, keď ide dookola to isté niekoľko rokov a jediná novota sú dva milimetre naviac) už nenaletia sa však nimi na druhej strane nechali inšpirovať.

Hovorí vám niečo titulok, ktorý sa nachádza umiestení dole v rohu bežiacej reklamy? ,,V tejto reklame boli použité umelé riasy." Áno! Tie, čo nenaleteli, ale aj tak chcú mať dlhé riasy si pre ne jednoducho prídu k svojmu ,výtvarníkovi' a nechajú si ich jednoducho nalepiť.

Lenže ani toto nie je najšťastnejšie riešenie. 3D riasy sa odlepujú a v tých horších prípadoch môžete prísť aj o vlastné mihalnice. My sa pozrieme na druhý výrobok v rade. Dedukcia nás neopúšťa a reč (no dobre) ...písmo bude o špirále

MAYBELLINE - možno sa taká narodila - možno je to maybe... každý to pozná. Možno je to tou značkou, ale pravdepodobnejšie je to skôr tým, že pri špirále, ktorú dnes budeme spomínať za krásne riasy môže viac vaša nádielka od štedrej prírody v znamení pekných, dlhých a kvalitných rias, pretože táto špirála tak úplne zázraky nerobí.

» www.boots.com/en/Maybelline-I...

Špirála značky ,,MAYBELLINE New York - Illegal Length - Mascara fiber extensions " nefunguje tak ako väčšina kvalitných špirál. Pri jednoduchom nanášaní zdola hore pozdĺž rastu mihalníc nejaké extra zmeny neuvidíte.Dokonca ma sklamala aj štetina na rukoväti špirály od ktorej som si na začiatku veľa sľubovala (celkovo som zistila, že čím kratšie sú štetiny na špirále, tým krajšie vám vedia vyzdvihnúť a opticky predĺžiť riasy). Štetiny na tejto riasenke sú zbytočne dlhé a žiadny efekt z tejto voľby výbera štetiny neexistuje. Smutné, ale je to tak.

Ak chcete predsa len vidieť efekt perfektného predĺženia (veď predsa s týmto cieľom si špirály kupujeme) použite jedine techniku nanášania špirály z vnútorného do vonkajšieho boku. Vtedy bude optické predĺženie rias. Profesionálny vizážisti rozhodne jedine takto nanášajú špiráli hocijakej značky a štetiny, pretože len týmto spôsobom nanášania vám vie špirála najlepšie oddeliť jednu mihalnicu od druhej a tak vaše riasy vyzerajú na pohľad hustejšie a dlhšie a tvar očí vám to ešte viac skrášli.

Ďalšou nie lichotivou pripomienkou k tejto riasenky je to, že ma naozaj veľmi prekvapilo (pretože nepatrí medzi cenovo najlacnejšie - cca 13€) rýchle vyschnutie špirály a to aj napriek jej aktívnemu používaniu a doby spotreby, ktorá mala ešte dosť času.

Predčasné rozhodnutia - predčasné závery, avšak ja som túto špirálu skúmala a vyberala dosť dlho na to, aby sa niečo takéto mohlo prihodiť.

Od konkrétnej špirály som očakávala viac aj kvôli prehnane propagovanej značky - aspoň už viem prečo ju doslova vnucujú (už len tou zvučkou a sloganom).

Nadarmo je to Maybelline New York, keď na príbalovom letáku je menším MADE IN ITALY.

Zdôverím sa (hííí). Dlhšiu dobu som bola na špirály alergická (svrbenie, štípanie, slzenie očí a takisto opuchnutie a sčervenenie). Neskôr sa u mňa značky ako napríklad RIMMEL, či dokonca MISS SPORTY osvedčili ako bezpečné.

Avšak potom som vyskúšala špirálu od Maybelline Great Lash:

» www.amazon.com/Maybelline-Grea...

...a na túto som šťastie teda nemala a prejavila sa u mňa alergická reakcia. Alergiu spomínam aj preto, že výrobky v týchto článkoch sú určené pre citlivejšie pokožky a hodnotenie reakcií na ne pri rôznych kozmetických výrobkoch.
Samozrejme, každému škodí niečo iné (na to nemôžeme zabudnúť).

Túto špirálu hodnotím na stupnici od 1 do 5 číslom 3!

Milé dámy, máte skúsenosti s touto špirálou? Ako sa zapáčila vám? Aké sú vaše obľúbené špirály a ktoré naopak už nikdy neplánujete použiť?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár